To je to što me zanima!

Nisu svi sretni zbog rotora u Zagrebu: 'Moglo bi biti grdo'; Stručnjak: 'Puno bolje rješenje'

Pojavile su se skepse oko ovog rješenja, ali jamčim da je ovo sigurnije od prethodnog, kaže Tomašević. Stanovnici i oni koji rade oko ovog raskrižja na Trešnjevci slažu se da je novo rješenje bilo potrebno, no neki su ljuti
Vidi originalni članak

Sa svakim zahvatom na potezu od Ogrizovićeve do Nove ceste, bilo postavljanjem podzemnih spremnika za otpad, bilo za bicikliste pa onda sad s ovim rotorom, mi gubimo parkirna mjesta. Do sada smo ih na ovom potezu od 100-tinjak metara izgubili barem 10, a samo s novim rotorom ostali smo bez njih čak šest, ogorčen je Zagrepčanin Jura novim prometnim rješenjem na trešnjevačkom raskrižju Nova cesta, Kranjčevićeva i Božidara Adžije.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 30.08.2023.

    Rotori su sigurno najbolje i najfunkcionalnije rješenje. Jedino što zahtijevaju poznavanje vozačke kulture.

  • ceralaz 30.08.2023.

    Ne postoji gorjeg rješenja u velikoj gužvi jer je premali prostor između rotora i dolazi do izluđivanja živaca no to je rješenje super u vrijeme kada je tamo normalan promet jer je tamo najbolje rješenje semafora pošto dvije ulice slijevaju se u rotor a pri tome oni koji izlaze iz rotora ili su u njemu imaju prednost.... Oni koji završe fakultet bez prakse i fizičkog rada ne mogu biti odmah gotovani ,arhitekti i inžinjeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare