To je to što me zanima!

Nijemac zbog nasljedstva na sudu ubio sestru i sebe

U sudnici u Landshutu Franz N. (60) je u utorak ubio vlastitu sestru zbog svađe oko nasljedstva. Nastavio je pucati po hodniku. Pucao si je u glavu
Vidi originalni članak

Franz N. (60) ušetao je u utorak ujutro u sudnicu Građanskog suda u bavarskom gradiću Landshutu. Oko 10 sati imao je zakazanu raspravu zbog nasljedstva. Već se godinama sa svojih sedmero braće i sestara pokušao dogovoriti o diobi, no nije išlo. Franzu je prekipjelo. U 10.15 sati ustao je u sudnici i počeo pucati po sestri, njenom odvjetniku i okupljenima. Sestra je preminula. Franz je izašao i pucnjavu nastavio po hodniku Suda. Ranio je još četvero ljudi, dvoje teže. Liječnici se još bore za njihov život. Policija je opkolila zgradu suda, sa tla i iz zraka. Sud su odmah evakuirali. Četvero teško ozlijeđenih uspjeli su iznijeti van, gdje su jednog od ranjenih morali reanimirati. Franz je na kraju presudio sam sebi hicem u glavu. Policija je otkrila da je Franz od 1974. imao dozvolu za nošenje tri pištolja. Na pitanje novinara kako je muškarac uspio unijeti pištolj u sudnicu, glasnogovornica Suda Elisabeth Waitzinger, kazala je kako se u postupcima privatnih tužbi ne kontrolira stranke na sudu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aura 08.04.2009.

    Ako je nakon sestre i odvjetnika upucao sebe, šta nije počeo obrnutin redom, i tako mu nasljedstvo sada nije od koristi.

  • mina1807 07.04.2009.

    nista me ne iznenadjuje i sama sam prosla cuda.Dok sam njegovala mamu nigdje nikoga a na ostvinskoj raspravi samo hijene

  • seka58 07.04.2009.

    Čovjek od 60 g. ubija sestru zbog nasljeđa.Zar do 60-te godine nije ništa stekao sam svojim radom pa da kaže ja I SESTRA DIJELIMO NASLJEĐE naših roditelja. Bože ovo me podsjeća i na nas. P a i kod nas se ubija zbog nasljeđa i to ljudi koji nisu u životu sami ništa stekli ,nego čekaji da im umru majka i otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare