To je to što me zanima!

'Nezavisni' kandidat Primorac objavio kako vježba uz 'himnu' kojom HDZ slavi svoje pobjede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dragan Primorac ne voli da ga se zove HDZ-ovim kandidatom i uvijek ističe da ga podržava više stranaka, ali da će on biti nezavisni predsjednik na kojeg neće imati utjecaj. Ali vježba uz pjesmu koju je uveo Plenković
Vidi originalni članak

Nezavisni kandidat za predsjednika države Dragan Primorac voli objavljivati videa svojih treninga i rekreacije. Pa je tako danas na TikToku objavio kako diže utege i vježba. 

"Trening s olimpijcima i prijateljima iz kluba dizača utega Split", objavio je Primorac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali možda nije izabrao najsretniju glazbu za pozadinu ako želi biračima dokazati da nije HDZ-ov kandidat iako mu oni daju podršku. Primorac ističe da će on biti nezavisni predsjednik koji će poštovati Ustav i zakone, te da je HDZ samo jedna od stranaka koje ga podupiru. 

- Svi znaju da je na mene nemoguće imati ikakav utjecaj ako to nje utemeljeno na dobrobiti Hrvatske. To neslaganje je u tradiciji djelovanja svih lidera u svijetu, to je jedini način da budete vjerodostojni  - rekao je tako jučer na N1. 

Ipak, za glazbenu podlogu je Primorac izabrao pjesmu grupe Survivor "Eye of the Tiger" koju je proslavio film Rocky. U hrvatsku politiku je pjesma ušla upravo s Andrejem Plenkovićem koji je izabrao tu pjesmu za proslave izbornih pobjeda, ali i otvaranje predizbornih skupova. Tako da je zadnjih osam godina, pjesma postala i svojevrsna alternativna himna HDZ-a kojom je Plenković želio predstaviti moderniju i urbaniju stranku. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • TVP 05.09.2024.

    Da je nezavisan sam bi se kandidirao. Ovako je sve jasno već i maloj djeci.

  • Luna777 05.09.2024.

    Ovaj HDZ-ov igrač isti Plenković, samo 40 kila lakši. Nadam se da narod neće opet popušiti te ovog "nezavisnog" izabrati. Opekli smo se izborom HDZ-a nila je to dovoljna kazna.

  • crozilla 05.09.2024.

    netreba ti to Dragane,potjerali te iz hdzea a ti podvio rep i vratio se ko njihov kandidat,veće bi šanse imao da izlaziš na izbore ko nezavisni kandidat a ovako ćeš doživjeti totalni fijasko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare