To je to što me zanima!

Netanyahu: Ne može biti trajnog prekida vatre u pojasu Gaze dok se Hamas ne uništi!

Njegovi komentari uslijedili su nakon što je američki predsjednik Biden rekao da je Izrael predložio dogovor u tri faze za prekid vatre u Gazi u zamjenu za oslobađanje talaca od strane Hamasa
Vidi originalni članak

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu rekao je u subotu da neće biti trajnog prekida vatre u Gazi sve dok Hamasove vojne i upravljačke sposobnosti ne budu uništene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izraelski napad na Rafah

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi komentari u izjavi objavljenoj na internetu uslijedili su nakon što je američki predsjednik Joe Biden rekao da je Izrael predložio dogovor u tri faze za prekid vatre u Gazi u zamjenu za oslobađanje talaca od strane Hamasa.

U DVIJE FAZE Biden potvrdio: 'Izrael je ponudio primirje Hamasu'

"Uvjeti Izraela za okončanje rata nisu se promijenili: uništenje vojnih i upravljačkih sposobnosti Hamasa, oslobađanje svih talaca i osiguranje da Gaza više ne predstavlja prijetnju Izraelu", rekao je Netanyahu.

UNATOČ KRITIKAMA Izraelska vojska tvrdi da se nalazi u središtu Rafe: 'Našli smo raketne bacače i tunele'

"Izrael će nastaviti inzistirati na tome da se ovi uvjeti ispune prije nego što se uspostavi trajni prekid vatre. Ideja da će Izrael pristati na trajni prekid vatre prije nego što ti uvjeti budu ispunjeni je isključena", dodao je.

NEMA KRAJA NA VIDIKU Izrael: Rat u Gazi trajat će najmanje cijelu 2024. godinu

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DENDEERI 02.06.2024.

    izraelci i ukrajinci političari ratni zloćinci jer ne žele mir nego kuhaju kako bi zadovoljili svoje drakulaste strasti za krvlju

  • Geboren und aufgewachsen 01.06.2024.

    Pa ne možete ih nikad uništiti i poraziti, u "komšiluku" ih ima 100 puta više nego vas, stalno izrastaju novi naraštaji dobrovoljaca, nema tome nikad kraja! Možda da probate nekaj drugo, kad vam ovo višedesetljetno masovno ubijanje ne donosi nikakve rezultate?!

  • F 31.7 01.06.2024.

    Ne može biti trajnog mira dok ti i tvoj ministar "obrane" ne završite u pritvoru u Haagu, da vam sude za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti. Pa onda da i o vama UN donese nekakvu rezoluciju, ko za Srbiju, u Generalnoj skupštini Ameri nemaju pravo veta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare