To je to što me zanima!

Nestala je Željka Grgić (15) iz Gvozda, policija moli pomoć

Nestanak je prijavio djevojčin otac koji je kazao da je Željka Grgić u subotu 30. travnja oko 11 sati otišla od kuće, a potom se nije vratila kući niti se ikome javila
Vidi originalni članak

Policiji u Gvozdu prijavljen je nestanak maloljetne Željke Grgić, rođene 1996. godine, s prebivalištem u Donjoj Čemernici, nedaleko od Gvozda.

Nestanak je prijavio djevojčin otac koji je kazao da je Željka u subotu 30. travnja oko 11 sati otišla od kuće u nepoznatom smjeru, a potom se nije vratila kući niti se ikome javila.

Kako Željka Grgić dosad nije pronađena, policija moli građane koji imaju bilo kakve informacije o njezinu kretanju ili trenutačnom boravištu da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefon 192.

Željke Grgić visoka je oko 165 cm, jače je tjelesne građe, kraće plave kose i plavih očiju, a u trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice, a na nogama je imala bijele platnene tenisice.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_101765 14.05.2011.

    Željka je jutros nađena i oko pola 5 dosla doma uz pratnju policije.hvala svima.

  • kiko1 04.05.2011.

    Institucije su pričama o "dječjim pravima" srozale autoritet roditelja na jako niski nivo, a najžalosnije u svemu je to što od tih dječjih prava nitko nema nikakve koristi. Nadam se da je i Željka u ovom slučaju samo htjela iskoristiti blagodati tih prava i da će se živa i zdrava vratiti onima koji je vole.

  • braanee 04.05.2011.

    ja ne razumijem kako je to moguce da tajne sluzbe ne rijesavaju ovakve i slicne probleme u roku 24h kada znam da se sve moze saznat u tren oka s obzirom da postoje ljudi u hrvatskoj koji vide sto god pozele, nadalje, osoba na koju mislim radi za CIA naravno, oni ju dobro plate, a nama nije dobra-klasicna hrvatska prica, il mozda nema drzava novaca, ma da sam ja predsjednik vlade il drzave, naopravio bi raj od hrvatske i naravno netko bi me ubio radi toga sto bi mu ja oteo domovnicu,imovinu i uveo smrtnu kaznu, eh da sam politicar nebi ja dugo zivio, al bio bi i nakon smrti legenda :) BOZE CUVAJ DJETE

Komentiraj...
Vidi sve komentare