To je to što me zanima!

Nemaju pekarnice ni dućana, a sad im ukinuli i dostavu kruha: 'Pečem i jedem stari, a što ću...'

Stanovnici Zabiokovlja ovih dana ostaju bez dostave kruha. Dostavljaču se više ne isplati putovati radi njih 50. Starci se snalaze kako znaju i umiju, ali ne gube vedar duh. Mnogima pomažu i djeca...
Vidi originalni članak

U dvadeset i prvom stoljeću kada je mogućnost trgovine na dohvat ruke za sve, stanovnici u udaljenim zabiokovskim mjestima doslovno su ostali bez "korice kruha". Davnih su godina u njihovim selima zbog neprofitabilnosti zatvorene trgovine, a oni su i za najosnovnije potrepštine morali kilometrima voziti do najbliže trgovine koja se nalazi u udaljenim općinskim i gradskim središtima Zagvozdu, Imotskom, Makarskoj ili Vrgorcu. Sve ove godine pekari iz Imotskog su se trudili i kruh dovozili dva puta tjedno po selima za ono malo preostalog stanovništva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 37

  • Ivan Ivić 882 23.09.2024.

    AP ima sad najveći kreditni rejting i neka odvoji i za ove jadne starce 100 eura mjesečno da im se vozi kruh, jer oni su glasali za njega a i odvajali kad su radili za poreze da di se AP školovao.

  • Medo_Brundo_1 23.09.2024.

    Dika i ponos velikih vjernika hrvata koji ukidaju sve po ovakvim selima

  • Srcana 22.09.2024.

    Pa nek netko od mjestana otvori pekaru ili trgovinu, ali ne isplati im se jel tak? Oni bi da si drugi nabijaju gubitke zbog njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare