To je to što me zanima!

Našli ju mumificiranu: Žena je pet godina mrtva ležala u autu

Ni godinu nakon što je u Michiganu nađeno mumificirano tijelo Pie Farrenkopf (44), istražitelji ne znaju uzrok njezine smrti. Pretpostavljaju da je umrla 2009. godine
Vidi originalni članak

Istražitelji koji rade na slučaju Amerikanke Pie Farrenkopf, koja se čak pet godina smatrala nestalom, vjeruju da je preminula još 2009., nakon što je njezino mumificirano tijelo pronađeno u automobilu parkiranom u njezinom domu u Michiganu 2014. 

screenshot/wxyz.com

Obitelj i poznanici kažu kako je bila vrlo inteligentna i zabavna, no često se duže vrijeme nije javljala

Čak su je pokušavali nazvati na telefon kako bi joj 2012. godine kazali da joj je preminula majka, no nije bilo odgovora. Poštanski sandučić zatrpavali su neplaćeni računi i rate za hipoteku. Novac za hipoteku joj se oduzimao s plaće koju je zarađivala kao programer bankarskih softvera. Novca je nestalo 2013. godine.

Kako piše Detroit Free Press, njezino tijelo našla su 5. ožujka 2014. dvojica radnika koji su na kući došli popraviti krov nakon  što su mjesec i pol ranije drugi radnici pregledali kuću i garažu, ali tijelo nisu našli. Pia je nađena na zadnjem sjedištu Jeepa, okružena papirima i praznim kutijama cigareta

U džepovima je imala oko 500 dolara, a kraj nje je ležala poluprazna boca vina na kojoj nije bilo otisaka.  

Iako nikad nije bila posebno društvena, kolege ju opisuju kao odličnu u poslu zbog kojeg je proputovala cijele SAD i Veliku Britaniju. 

Na tijelu nije bilo tragova nasilja pa istražitelji zaključuju da je umrla od nekog zdravstvenog stanja ili je počinila samoubojstvo. U automobilu je bilo goriva pa ne isključuju ni mogućnost trovanja ugljikovim monoksidom. 

Zbog mumificiranog tijela nije bilo moguće obaviti ni toksikološki test

Slučaj više nije aktivan, a obitelj i dalje ne zna što je dovelo do njezine smrti. No, njezina sestra sumnja na ubojstvo.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • ojdimidojdimi 05.03.2015.

    u guinesovu knjigu rekorda je treba upisati za najduže ležanje u autu...................................

  • Mél.C.B.🌼 04.03.2015.

    Ne znam sta je vama tu cudno, pise da su rate za hipoteku bile placane s njezing racuna, sve dok do nedavno nije nestalo novaca na njezinom racunu, sanducic joj je bio zatrpan "cestitkama" iz banke, Amerika je ogromna, moguce je da su sestre zivjele vrlo daleko jedna od druge, a uz to jos ako im odnosi nisu bili dobri,..U Americi nema velikih formalnosti kako za dobiti posao, tako i za izgubiti ga, u jednom danu si sa svojom kutijom van, uz to Amerikanci su vrlo mobilni, vecini je seljenje iz grada u grad, s jednog kraja na drugi sasvim uobicajno,..tesko da se na taj nacin mogu stvoriti "cvrsca" poznanstva, o prijateljstvu necu ni govoriti. Ako nije bila u dobrim odnosima sa svojom obitelji vec od prije, ako je kao sta je navedeno u tekstu proputovala zahvaljujuci poslu cijelu USA i Englesku, dakle nije se zadrzavala ni na jednom mijestu predugo, radila posao za koji ti nije potreban kontakt s ljudima vec s ekranom i tipkovnicom,..ne znam sta je tu toliko za cudjenje?

  • marijaterezija2 03.03.2015.

    Sestri bi bilo bolje da je mislila prije, a policija, obavila posao savršeno sigurno je prijavljen nestanak

Komentiraj...
Vidi sve komentare