To je to što me zanima!

Naletio na nesreću i vidio da je njegov brat poginuo

Zlatko Jukić je naletio na nesreću kod Ivanje Reke. Prepoznao je auto brata Ivana i vidio da je poginuo. Ivana je ubio vozač koji je bježao policiji
Vidi originalni članak

Ivan Jukić (53) iz Potoka pokraj Popovače poginuo je u nedjelju ujutro u prometnoj nesreći koju je prouzročio pijani Tomislav Petrović (22) na naplatnim kućicama u Ivanjoj Reki.
- Brat je oko pola šest krenuo za Zagreb. Htio je na jakuševačkom sajmu prodati auto. Petnaestak minuta kasnije krenuo sam i ja za njim. Vidio sam prometnu nesreću i stao. Prepoznao sam bratov crveni VW Vento i pitao policajca što se dogodilo. Rekao mi je da je poginuo vozač Venta - jedva susprežući suze ispričao nam je brat pokojnog Ivana, Zlatko Jukić. Iza Ivana ostali su supruga, sin (35), kći (30) i troje unučadi. Bio je u mirovini koju je stekao godinama rada u ugostiteljstvu.

'POLICIJA MI JE REKLA DA GA PRATIM'
Mirsad Mlivić (57) iz Sijekovca kod Bosanskog Broda vozio je u nedjelju Mercedes u koji je pomahnitali mladić prvo udario.
- Pred naplatnim kućicama u Novoj Gradiški vidio sam ispred sebe kola Hitne pomoći bez svjetala. Čudio smo se što vozač krivuda po cesti. I djelatnik na naplatnima me pitao što je vozaču Hitne. Rekli smo mu da zove policiju. Prošli smo ga na autocesti jer je stajao sa strane i nakon 10-ak km osjetio sam udarac. Nazvao sam policiju, a oni su mi rekli da ga pratim. Vozio sam za njim do Ivanje Reke. Zaletio se u aute sa barem 120-150 na sat - rekao je Mlivić.

>>>DIVLJAO UKRADENiM VOZILOM HITNE I UBIO ČOVJEKA

Idi na 24sata

Komentari 35

  • perky 14.12.2009.

    al bi mu se ja naj.. matere sad

  • ninetica 14.12.2009.

    a šta sada,ubio je čovijeka,oduzeo nekome život da bi na sve to rekao ŽAO MI JE.takva osoba zaslužuje najgoru kaznu.nadam se da će je dobiti,mada obitelji neće pomoći.

  • frenkisd 14.12.2009.

    prvo da nasa policija nest vrjedi ovog nebi bilo mislim sramota za državu koju jebenu policiju imamo kad ga ne mogu ulovit 120 km da se policija potrudila pao bi im u šake nego jebeju postene građane koji nisu nista krivi a ovakvu gamad ostavljaju da dišu gosp Borovec svaka vam cast izuzetno dobro radite svoj posao sam nastavite i dalje ganjat kurve po gajevoj a ovakvu prokletinju ostavite na miru stvarno za pohvalit

Komentiraj...
Vidi sve komentare