To je to što me zanima!

Nalazi obdukcije otkrili uzrok smrti četvero putnika s luksuzne jahte u Italiji: Ostali bez kisika

Nalazi obdukcije pokazuju kako je četvero poginulih umrlo zbog nedostatka kisika u kabinama ispod palube koje su se napunile ugljičnim dioksidom
Vidi originalni članak

Stigli su nalazi obdukcije četiri tijela koja su izvučena iz mora nakon brodoloma luksuzne jahte na kojoj je poginuo i poznati britanski tajkun Mike Lynch.

"Bayesian", 56 metara dugačak luksuzni jedrenjak s 22 putnika i članova posade, koji je plovio pod britanskom zastavom, bio je usidren u luci Porticello blizu Palerma, kada se prevrnuo i ubrzo potonuo nakon što ga je pred zoru pogodila oluja krajem kolovoza.

Nalazi obdukcije pokazuju kako je četvero poginulih umrlo zbog nedostatka kisika u kabinama ispod palube koje su se napunile ugljičnim dioksidom, piše britanski Sun. Riječ je o tijelima Jonathana Bloomera, predsjednika upravnog odbora Morgan Stanley Internationala, njegove supruge te Chrisa Morvilla, odvjetnika koji je branio Mikea Lyncha na suđenju u SAD-u i njegove supruge. 

JEDRILICA NESTALA U OLUJI VIDEO Nestali u 60 sekundi: Nadzorna kamera snimila trenutak brodoloma kod Sicilije

Rezultati obdukcije tajkuna Lyncha, njegove kćeri Hannah te kuhara Ricalda Thomasa bit će objavljeni u idućih nekoliko dana.

Potonuće jahte "Bayesian" zbunjuje pomorske stručnjake koji tvrde da je ta vrhunski izgrađena jahta talijanskog brodograditelja Perini gotovo nepotopiva i da je trebala izdržati oluju, a u svakom slučaju nije smjela potonuti tako brzo.

Zbog toga su talijanske vlasti pokrenule istragu o ubojstvu iz nehaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare