To je to što me zanima!

Nakazno je kada država vjeruje lokalnim šerifima, a ne policiji

Policajka se izložila, možda je čak sebi navukla i probleme, ali je vjerovala da kao policajka i službena osoba predstavlja hrvatsku državu, koja ne može izgubiti spor protiv kćeri jednog stranačkog čelnika. Bila je u krivu
Vidi originalni članak

Između oštećene policajke i lokalne HDZ-ovke, kome će institucije pokloniti povjerenje? Zna se. Državno odvjetništvo u Šibeniku odbacilo je kaznenu prijavu koju je policijska službenica podnijela protiv kćeri predsjednika uprave Hrvatskih šuma i člana HDZ-a Nediljka Dujića. Kolege su joj navodno govorili da ne podnosi prijavu jer su oni “cili život broj jedan u svemu”, ali policajka je ipak prijavila Annu Dujić jer ju je psovala i umalo pregazila na policijskoj blokadi kraj požarišta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 12

  • pošteni_hrvat 16.10.2024.

    Još jedan, u nizu, dokaz da zločinačja organizacija uzurpira državne institucije, pod vodstvom AP, največeg i jedinog kršitelja Ustava, zaštitnika lopova, izdajnika ubojica,

  • ledybugy 16.10.2024.

    Što znači ''nakazno je''? lol. A policija ne laže? Nisu lagali ni kada su htjeli čovjeka koji je u zg otvorio odvod da poplava ode, policija ga je išla maltretirati i lagati o njemu. Čini se da je to policiji stalna praksa.

  • vitar.s.dinare 16.10.2024.

    Šta očekivat od države di suci od kriminalaca dobivaju skupe darove, uplaćuju im se putovanja na egzotične destinacije,zajedno sa ljubavnicama, tulumare sa istim tim kriminalcima, gdje Lipost i Radost ljubuju itd,itd... Žao mi ove mlade policajke.

Komentiraj...
Vidi sve komentare