To je to što me zanima!

Nadzorni odbor HRT-a većinom glasova smijenio ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića

Bačić je u srijedu uhićen u USKOK-ovoj akciji zbog sumnji da je trgovao utjecajem i pokojnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću nosio mito
Vidi originalni članak

Nadzorni odbor HRT-a većinom glasova u petak poslijepodne smijenio je glavnog ravnatelja HRT-a Kazimira Bačića, prenosi Jutarnji List.

Podsjetimo, Bačić je u srijedu uhićen u USKOK-ovoj akciji zbog sumnji da je trgovao utjecajem i pokojnom zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću nosio mito.

Nakon što se danas do ponoći svi članovi NO HRT-a očituju o pokretanju postupka razrješenja, o svojoj odluci obavijestit će saborski Odbor za informiranje, informatizaciju i medije koji nakon toga Saboru podnosi prijedlog za razrješenje glavnog ravnatelja HRT-a.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • utiha 03.07.2021.

    Da vas podsjetimTuđman i njegova svita su HRT zvali: KATEDRALA HRVATSKOH DUHA.

  • utiha 03.07.2021.

    Pazi ovo!Kazo je zet dive HRTa Ksenije Urličič, koja je godinama žarila i palila na HRTu, a ista je sekica Žarka Domjana.Svakom pametnom jasno da HRte feudalno organiziran, pljačkaju te svaki mjesec, a njihov program ne gledaš jer ti se gadi, jer su im informativne emisije vrijeđanje zdravog razuma i kopije konunističkih emisija iz doba dok je na televiziji bio samo jedan program. Ako im ne plačaš pretplatu predaju te Hanžekovičevom jatu koje te rezne i blokira račun, a diša im Kazo uredno ordinira s mafijom i toliko je zaposlen oko svojih stanova da čak doma ima brojač love, jer makina to točno obavi u tili čas, a obično i ne griješi.

  • Kegla💪🏻 03.07.2021.

    Pravi čistokrvni kradezeovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare