To je to što me zanima!

Nacional: Imamo još poruka između Husića i Filipovića

Nacional piše kako su Husić i Filipović bili toliko bliski da mu se Husić obraćao sa 'ti'. Pišu kako su dogovarali sastanak, a Filipović je i brisao poruke na svom mobitel
Vidi originalni članak

Tjednik Nacional objavio je kako imaju još poruka između ministra gospodarstva Davora Filipovića i Gorana Husića. Kako tvrde iz Nacionala, dijelovi spisa iz plinske afere povezane s Inom, pokazuju da su njih jako bliski. 

"Koliko mi je poznato, Janaf bez problema ima kapacitet za njih. Samo da ne dovoze iransku naftu." Ovo je, prema navodima tjednika Nacional, 30. svibnja 2022. u 19.12 ministar Davor Filipović napisao i poslao putem aplikacije WhatsApp Goranu Husiću, jednom od protagonista plinske mega-afere. Jedna je to od stotina poruka koje su u intenzivnoj izravnoj međusobnoj komunikaciji razmijenili ministar gospodarstva i čovjek koji je, prema sumnjama Uskoka, u plinskoj mega-aferi osobno profitirao 92 milijuna kuna, piše Nacional.

Podsjetimo, od svega se ogradio prošlog tjedna ministar Filipović.  

SUMNJIVE PORUKE Ministra Filipovića ispitali su u USKOK-u radi plinske afere: 'Laž je da sam slao poruke Husiću...'

- Ovo što se događalo vezano za skandal u Ini, odgovorio sam na sva pitanja koja su mi bila postavljena i tu je apsolutno sve čisto, ja nemam što skrivati - rekao je Filipović. 

- Što se tiče događanja u Ini, pozvan sam s obzirom na to da sam bio član Nadzornog odbora. Odgovorio sam na sve ono što su me tamo pitali i nemam što dodati. Istraga traje, ne mogu detaljizirati ništa oko toga, ali sam prilično siguran da ćete vrlo u istom ovom Tjedniku moći čitati cijeli moj iskaz - rekao je prošlog tjedna ministar.

Upitan u kakvom je odnosu bio s Husićem, Filipović je rekao kako mu je on bio poznanik, ali nije detaljizirao kako se poznaju.

"Ne mislite valjda da je sve istina što je napisano u tom članku? Ovo što piše da sam ja slao poruke koje su navedene, to je najobičnija laž", istaknuo je.

Ministar je također demantirao da je brisao poruke iz svog mobitela, kao i to da mu je policija uzela mobitel.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • global 13.06.2023.

    hdz-u nije cilj spriječiti krađu Hrvatske nego mu je cilj prikriti dokaze

Komentiraj...
Vidi sve komentare