To je to što me zanima!

Načelniku Turčinovu odredili mjesec dana istražnog zatvora

Iako je Uskok predložio da ostane u pritvoru dok se ne ispita 39 svjedoka, sudac istrage odlučio je da će Turčinov biti pritvoren kako ne bi mogao utjecati na njih 18, rekao nam je odvjetnik Fran Olujić.
Vidi originalni članak

Načelniku Murtera Toniju Turčinovu je određen mjesec dana istražnog zatvora kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Iako je Uskok predložio da ostane u pritvoru dok se ne ispita 39 svjedoka, sudac istrage odlučio je da će Turčinov biti pritvoren kako ne bi mogao utjecati na njih 18, rekao nam je odvjetnik Fran Olujić.

VIDEO: PAO SUPERPEGLAČ Slučaj Tonija Turčinova, peglača iz bordela: Načelnika sumnjiče i za gospodarske malverzacije

Uskok je tražio i da se Turčinov pritvori zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela no taj projedlog sudac istrage Županijskog suda u Splitu je odbio.

Podsjetimo, načelnik je prošle godine uhvaćen kako je peglao općinsku karticu u austrijskom bordelu. Iako je izazvao javnu sablazan, nije se javno pokajao. Pravdao se da je omaškom koristio pogrešnu karticu, a potrošio je 1560 eura u noćnom izlasku, i to je poslije nazvao reprezentacijom Općine. 

Jutros je uhićen zbog gospodarskih malverzacija. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Kegla💪🏻 16.02.2023.

    Zna da je pod pracenjem i opet nastavlja muljat a dali mu 2 g vremena da pokrije muljaze Zbog bahatosti 10 g zatvora

  • 16.02.2023.

    Ima ih još. Po otocima našim lipim.

  • Drogbosnup 16.02.2023.

    PO meni im to ide vrlo sporo, općina ima na pretek, a oni uhizili samo jednog načelnika. Također se slažem sa starfakerom2222.

Komentiraj...
Vidi sve komentare