To je to što me zanima!

Na naftnom terminalu je slučajno opalio iz pištolja

Nitko nije stradao u krugu Jadranskog naftovoda u Sisku. Metak je završio u oplati Caddyja. Vlasnik Sokol Marića zaštitaru neće dati otkaz
Vidi originalni članak

U utorak oko 10.30 Kristijan L. (26), zaštitar tvrtke Sokol Marić, nehotice je ispalio hitac iz službenog pištolja HS 2000 u porti Jadranskog naftovoda (Janaf) na sisačkom terminalu. Zrno je probilo limena vrata i VW Caddy. Metak se zaustavio na gornjem dijelu tovarnog prostora.
- Nitko nije ozlijeđen. Policija je utvrdila da je zaštitar metak ispalio nehotice. No ipak ćemo podnijeti optužni prijedlog protiv njega zbog kršenja Zakona o oružju - rekla nam Iva Hranitelj, glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke.
- Bogu hvala, dečku i nikome iz kruga nije bila ništa. Riječ je o uzornom djelatniku koji ima sve položene testove i tečajeve za zaštitarsku licencu. Pročitao sam izvješće i iz njega je jasno da on nije bio neodgovoran. Nažalost, takve se nehotične situacije događaju onima kojima je posao vezan uz oružje. Zaštitaru neću dati otkaz - rekao nam je u četvrtak Zlatko Marić, vlasnik zaštitarske agencije Sokol Marić. Dodaje da po zakonu ipak mora provesti interni postupak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare