To je to što me zanima!

Na Marjanu pronašli tijelo, uz njega dokumente i novac. Riječ je o nedavno nestaloj ženi?

Tijelo je pronađeno jutros oko sedam sati između Vidilice i crkvice Svetog Nikole, a uočio ga je čuvar prirode koji je vodio skupinu studenata na čišćenje
Vidi originalni članak

Mrtvo tijelo pronađeno je u srijedu ujutro u Splitu na području park šume Marjan, a kako navodi Slobodna Dalmacija, očevidom je utvrđeno kako nema elemenata koji upućuju na kazneno djelo.

Tijelo je pronađeno jutros oko sedam sati između Vidilice i crkvice Svetog Nikole, a uočio ga je čuvar prirode koji je vodio skupinu studenata na čišćenje. 

MORAJU UTVRDITI IDENTITET Šok u Splitu! Na Marjanu našli tijelo u raspadajućem stanju

Pored tijela su navodno pronađeni dokumenti, ali i novac. Identifikacija tijela će se provesti uz pomoć DNK usporedbe, a navodno se radi o ženi čiji je nestanak prijavljen u srpnju.

Pored dokumenata, ali i preliminarnog pregleda, s tom pretpostavkom se slaže i signal mobitela nesretne žene koji je posljednji put registriran upravo na tom području, piše Slobodna.
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neprikladan 28.08.2024.

    Da li je pokrenuta potraga??

  • Horton 28.08.2024.

    Mobitel zadnji put lociran na toj lokaciji i policija nije detaljno pretražila lokaciju???

  • liliZG2.0 28.08.2024.

    horor, ...dajte nemojte, kakav horor, to je tužan završetak nečijeg života, ....ono što me smeta je , mobitel joj zadnje pingao tamo i nisu je našli . Kako? zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare