To je to što me zanima!

Na Floridi su uhitili 'Poručnika Dana': Preživio uragan Milton, a sada je 'pao' zbog jedrilice

'Poručnik' iza sebe ima podeblji policijski dosje koji uključuje uhićenja zbog udaranja policajca i navodni pokušaj da zapali ženu polijevajući je benzinom prošle godine
Vidi originalni članak

Joseph Malinowski, 54-godišnjak kojeg su na društvenim mrežama prozvali "Poručnik Dan", preživio je uragan Milton na svojoj jedrilici dugoj 6 metara, a postao je viralan nakon što je tiktoker Terrence Concannon objavio seriju videozapisa o tome kako je Malinowski preživio uragan Helene, također na svom brodu.

Tjedan dana nakon nezamislivog uragana policija je uhitila 'Poručnika' u Tampi na Floridi. Razlog je njegova jedrilica i neprikladan način odlaganja sanitarnog otpada.

ŽIVI NA BRODU Viralni 'Poručnik Dan' s Floride ima pozamašan dosje: Udario je policajca, pokušao zapaliti ženu

To je policija potvrdila za TMZ. Objasnili su kako su uvjeti toliko loši da su stvorili opasnost za javnost. Nakon niza ranijih upozorenja da premjesti brod,  Malinowski to nije učinio te je na istom mjestu u Bayshore luci zbog čega je u uhićen.

Njegov glasnogovornik je rekao kako rade na tome da ga izbave iz zatvora u Tampi.

'Poručnik' iza sebe ima podeblji policijski dosje koji uključuje uhićenja zbog udaranja policajca i navodni pokušaj da zapali ženu polijevajući je benzinom prošle godine. Prema podacima iz sudskih spisa Malinowski je nakupio niz uhićenja u Floridi i Južnoj Karolini i to još od 2006. godine, prenosi New York Post.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lissavis 19.10.2024.

    Koga briga

  • EmilCandor 19.10.2024.

    Josip je Poljak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare