To je to što me zanima!

Na dječaka (9) na igralištu na nogu pao gol i slomio je

Na igralištu na zagrebačkim Oranicama je oko 19 sati pao nogometni gol na dječaka i slomio mu je bedrenu kost. Prevezli su ga u bolnicu u Klaićevu
Vidi originalni članak

Što djeca tu uopće imaju raditi? Lijepo im piše 'Stop policija', rekla su nam dva djelatnika interventne policije, na čijem je igralištu nastradao Marko G. (9). Dječak je s prijateljima kao i svakog dana u utorak poslijepodne s loptom došao na II. Oranički odvojak u Zagrebu. Nitko im nije rekao da se tu ne smiju igrati, niti da je opasno.
- Marko je skočio i uhvatio se za prečku gola. Jedna curica ga je primila za noge i on je pao, a po njegovim se nogama srušio gol - ispričao nam je mladić (16), koji je bio u blizini. Dodao je da je nesretnom dječaku odmah natekla i poplavila noga. Djeca su otrčala po pomoć i uskoro je stigla hitna. Teško ozlijeđenog dječaka prevezli su u Klaićevu bolnicu. Kako doznajemo, dječak je zadobio prijelom bedrene kosti.
- Roditelji su s njim u bolnici. Javili su nam da mora na operaciju i da će mu staviti gips - rekli su nam šokirani baka i djed, Zora i Marko Mesić. Dodaju da ih nitko nikada nije upozorio da se njihova djeca ne smiju igrati na tom igralištu. Policajci, koji su se ondje zatekli, rekli su da često djeci kažu da to nije mjesto za igru. No, na ulazu u policijski posjed nema portira. U utorak oko 20.30 sati, više od sat vremena nakon nesreće ondje je bilo desetak dječaka. Igrali su se i napucavali loptu. Gol, koji je pao na Marka, bio je podignut na istom mjestu. Ipak, policajci su našoj ekipi rekli da se na njihovu posjedu ne smije zadržavati.
Prošli je tjedan, nakon tjedan dana borbe za život, premiinula još jedna žrtva nesigurnih igrališta. Na nesretnu Mihaelu Žmuk (11) gol je pao u Lužanu Biškupečkom kraj Varaždina. Liječnici su joj ubrzo transplantirali jetra, ali stradala su joj i crijeva i gušterača. Nažalost, Mihaela je izgubila bitku za život.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kustošija 01.07.2009.

    ak vas baš zanima..dečko je bil na operaciji i ima u sebi pun kurac šarafa, pločica, šipki i ostalih sranja..neće moć hodat još dobrih 3 mjeseca, a pitanje je kakve će bit posljedice

  • kustošija 01.07.2009.

    ja se na tom igralištu igram od kad sam se rodil i znal sam da bu se kad-tad dogodilo nekakvo sranje zato kaj je to sve staro i razjebano..niko nikad nije reko da se tam nesmije igrat..mi tam dolazimo igrat ragbi i nekad i murjaci igraju s nama..to murjaci govore samo pred novinarima..a tam dolaze svi živi..gledam neke komentare i nevjerujem kak su ljudi glupi..kom:Pa i neka je! Pa sta se imaju pentrat ko majmuni i biti bez nadzora roditelja. Sta mu znaci se penjat po tzv golu. Neka se pentra po materi bolje ce mu biti..ko god da je to napisal ko da je ko klinac bil nekaj bolji..još će bit milijun takvih sranja dok neko od političarevih ne najebe zato kaj je ova država totalno u BANANI..

  • 01.07.2009.

    ove novine nađu temu i onda za svaku glupost nekaj pišu..kaj je tu čudno kaj neko slomi nogu..kolko golova je bilo takvih dok sam bio klinac pa nisu o tom pričali..nesreće se događaju,ili misle da će ukopati sve golove u RH...lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare