To je to što me zanima!

Tragedija kod Varaždina: Sin je ubio svog oca pa ranio i majku?

Nakon pružanja hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je preminuo na mjestu događaja
Vidi originalni članak

Policija je izvijestila kako je u ponedjeljak u mjestu Donji Kneginec kod Varaždina u obiteljskoj kući oko 17.25 sati došlo do nanošenja teških tjelesnih ozljeda muškarcu (64) hladnim oružjem od strane drugog muškarca (38).

KRVAVI MASAKR Detalji strave u Bjelovaru: 'Krici žena su se prolomili ulicom. Bili su povučeni, zašto je to učinio?'

Dodaju kako je pritom ozlijeđena i žena (61). Nakon pružanja hitne medicinske pomoći, ozlijeđeni muškarac je preminuo na mjestu događaja. Ženi je pomoć pružena Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Policija je uhitila počinitelja i odvela ga u PP Varaždin na ispitivanje. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o sinu koji je napao majku i oca.

- Oni često glasnije pričaju na dvorištu i danas su pa nisam mislila da se nešto događa. On je hodao po cesti ulicom povremeno, ali je gledao u pod, nije pozdravljao susjede iako je to normalno u manjim sredinama. Nije bio agresivan. U neko doba života otrovao se plinom i uspio preživjeti - ispričala nam je jedna od susjeda.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • nedam se 21.05.2024.

    Na kraju duševno bolesni ubiju upravo one koji jedini o njima brinu i vole ih. Strašno za cijelu obitelj. Zdravstvo je loše po tom pitanju uređeno a i cilo društvo/ država

  • konavodez 21.05.2024.

    Sustav olako shvaca psihijatrijske bolesnike nedaleko mene živi jedan što je ubio čovjeka,odležao na vrapču pa pušten,sad opet prijeti ljudima,malo ga zatvore pa puste...lik je takav da ce ubiti opet ne bi smio biti vanka.

  • mrTrobec 21.05.2024.

    I opet bedaci uzdižu djecu u nebesa a ona im režu vratove

Komentiraj...
Vidi sve komentare