To je to što me zanima!

'Muškarac iz nesreće na A1 bori se za život. Nema dokumente, i dalje čekamo da se netko javi'

Drugi muškarac je također teško ozlijeđen, a riječ je o Osječaninu (43). On je na kirurgiji. U bolnici je i žena koja je prošla s lakšim ozljedama. Identitet preminulog muškarca još nije poznat
Vidi originalni članak

Više ljudi je ozlijeđeno, a jedan je čovjek poginuo nakon što je u utorak, u poslijepodnevnim satima, auto udario u benzinsku postaju na odmorištu 'Mosor Jug' na autocesti A1. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U događaju jučer, 03. rujna 2024.godine oko 17:43 sati u požaru su u potpunosti izgorjela tri osobna vozila, dok su tri vozila oštećena. Prema informacijama koje smo dobili iz bolnice tri osobe su ozlijeđene, jedna osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede opasne po život, jedna osoba je teško ozlijeđena i još jedna osoba je lakše ozlijeđena, objavila je policija o strašnoj nesreći na odmorištu Mosor Jug.

Troje ozlijeđenih je prevezeno u KBC Split. Jutarnji list piše kako je jedan muškarac u najtežem stanju i još uvijek se bori za život, ali njegov identitet nije poznat. Zna se samo da je Hrvat.

- Čekamo da se javi netko od obitelji, jer kod pacijenta nakon nesreće nisu nađeni nikakvi dokumenti - rekli su iz KBC-a za Jutarnji.

Drugi muškarac je također teško ozlijeđen, a riječ je o Osječaninu (43). On je na kirurgiji. U bolnici je i žena koja je prošla s lakšim ozljedama. Identitet preminulog muškarca još nije poznat.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 04.09.2024.

    Identitet mu neznaju pa kako onda znate da je Hrvat?

  • Trag u beskraju 04.09.2024.

    Kako ne znaju identitet teško ozlijeđenog muškarca, hrvatskog državljanina, koji je na intenzivnoj u bolnici? Valjda se na snimkama nadzornih kamera vide registarske oznake auta u kojem je bio ako već registarske pločice nisu "preživjele". Vjerojatno je on vlasnik auta, a ako nije, može se kontaktirati vlasnik tog vozila ili rodbina od vlasnika? Čekaju da im se netko javi, umjesto da policija zove sve osobe koje imaju veze s vlasnikom vozila u kojem je stradao taj muškarac!?

  • rijetko kulturan 2.0 04.09.2024.

    Vozio je BMW-a, što reći...

Komentiraj...
Vidi sve komentare