To je to što me zanima!

Muškarac iz BiH u Salzburgu je ubio suprugu pred kćeri (5)

Tridesetsedmogodišnji muškarac je nožem prerezao grkljan svojoj supruzi (25), a nakon toga je pokušao počiniti samoubojstvo. Tragediji je prethodila svađa para
Vidi originalni članak

Užasna obiteljska tragedija dogodila se u Salzburgu u Austriji gdje je muškarac iz BiH brutalno ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom kćerkom. Tridesetsedmogodišnji muškarac je nožem prerezao grkljan svojoj dvadesetpetogodišnjoj supruzi, a nakon toga je pokušao počiniti samoubojstvo, u čemu nije uspio.

Tragediji je prethodila svađa između para, tijekom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona se pokušala braniti, ali ju je on uspio savladati i ubiti. Prerezao joj je grkljan, a po tijelu joj je nanio i nekoliko ubodnih rana.

Pozvao prijatelje i rekao im što je učinio

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje, kojima je rekao što je učinio, a potom je bezuspješno pokušao počiniti samoubojstvo. Šokirani prijatelji su obavijestili policiju, koja je stigla na mjesto tragičnog događaja. Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posjekotina, ali je preživio. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubojstvo majke gledala je petogodišnja djevojčica, koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu skrb.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • zahira45 09.09.2013.

    Oh jadan. Sebe nije znao ubiti, kukavica. Upropastio je život nevinom djetetu. Grozno !

  • mrTrobec 08.09.2013.

    Kako je manijak efikasan kada treba drugoga ubiti.Sebe je samo pokušao,koji fol patološkog debila.

  • issavis 08.09.2013.

    ma šta se nije dokrajčio,gad gnjusni sebični...

Komentiraj...
Vidi sve komentare