To je to što me zanima!

Muškarac curici na mobitel slao svoje gole fotografije

H. B. (44) djevojčicu (14) je upoznao na chatu. Razmijenili su brojeve, pa joj je on poslao svoje gole slike. Djevojčica je sve ispričala roditeljima
Vidi originalni članak

Na internetskom chatu H. B. (44) iz Zagreba upoznao je djevojčicu (14). Njih dvoje su se dopisivali. Nakon nekog vremena razmijenili su brojeve mobitela. H. B. je djevojčici nedugo nakon toga na mobitel poslao slike svojih intimnih dijelova tijela. Djevojčica je sve pokazala svojim roditeljima, koji su odmah pozvali policiju. Muškarca su priveli, a policiji je otprije poznat zbog krađe.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • shorty 10.07.2009.

    nigdje nisu napisali da je ona znala koliko godina ima-tako da nije ok da pišete kaj se ima dopisivati sa starcem.Da me krivo ne shvatite smatram da su tu krivi i roditelji a i ta mala jer ne razmišlja.Ali opet-glavni krivci su roditelji jer je očito nisu naučili šta je internet i da razmjena brojeva mobitela nejde samo tako i bilo kome!!

  • slama 10.07.2009.

    a šta se ona ima dopisivat sa 14 godina sa ofucanim frajerom od 45? da nije prisilno,ajde...

  • user_33155 10.07.2009.

    i on j ekriv, ali i ona.... stvarno dijete od 14 godina roditelji nisu naučili šta se smije a šta ne smije raditi na internetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare