To je to što me zanima!

Muškarac (54) se kod Varaždina zabio autom u bus i preminuo

Za vrijeme trajanja očevida, do 1.30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima...
Vidi originalni članak

U subotu, 22. lipnja oko 22.25 sati u Bartolovcu, na državnoj cesti D2, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim čovjekom, javlja Policijska uprava varaždinska. 

OPET GAĐALI ZGRADE Strašna snimka: Žena je hodala ulicom, a onda je pala ruska bomba i raznijela sve oko nje

Kako navode, muškarac (54) upravljao je osobnim automobilom iz smjera Bartolovca u smjeru Varaždina. On se vozilom nije kretao sredinom obilježene prometne trake, prešao je na lijevu prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i prednjim djelom svog vozila naletio je na prednji lijevi dio autobusa kojim je iz suprotnog smjera, svojom prometnom trakom upravljao 66-godišnjak, a koji je u tom trenutku pokušao skretanjem u desno na biciklističku traku izbjeći prometnu nesreću.

- U prometnoj nesreći od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminu je 54-godišnjak. Smrt je konstatirala liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Po završetku očevida tijelo unesrećenog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin gdje će se obaviti obdukcija - javlja policija. 

Za vrijeme trajanja očevida, do 1.30 sati, dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Jopazg 23.06.2024.

    @rijetko kulturan 2.0 @TruemanCapote opet ta vozila,kad vec nije bmw…

  • TaličniTom 23.06.2024.

    To se odmah kaže da je poginuo, a ne preminuo od ozljeda.

  • Cipelcug 23.06.2024.

    Dečki žurite polako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare