To je to što me zanima!

MUP Srbije objavio snimku pretresa: Osumnjičeni u donjem rublju, pištolj u grickalicama

Oni se sumnjiče da su 9. ožujka ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske crpke u Rušnju, ispalili više hitaca u 54-godišnjeg muškarca koji je od zadobivenih ozljeda preminuo
Vidi originalni članak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u brzoj i efikasnoj akciji, u suradnji sa Višim javnim tužiteljstvom, uhitili su S. Z. (28) i L. V. (26) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili kazneno djelo teškog ubojstva Ranka Eskobara, a sada je objavljena i snimka upada u stan, prenosi Telegraf.

Sudeći prema snimci, riječ je o "stanu na dan", a kako se vidi, pištolj se nalazi među grickalicama. Jedan osumnjičeni je bio u donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni se sumnjiče da su 9. ožujka ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske crpke u Rušnju, ispalili više hitaca u 54-godišnjeg muškarca koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na licu mjesta.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiteljstvu. Ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim službenicima na brzom i efikasnom rasvjetljavanju ovog ubojstva.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sport10 11.03.2023.

    doživotni zatvor ništa manje

  • bronski 11.03.2023.

    Ne kužim kaj to nas u HR treba zanimati

  • jure28 11.03.2023.

    Bome brzi su..

Komentiraj...
Vidi sve komentare