To je to što me zanima!

Mrtav pijan na Rabu pretjecao preko pune crte pa izazvao sudar: Izmjerili mu 2,88 promila

Policija je protiv njega podnijela optužni prijedlog u kojem se predlaže novčana kazna od minimalno 1640 eura te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci
Vidi originalni članak

Policija je ovog vikenda pojačano kontrolirala promet, a najveću koncentraciju alkohola u krvi od 2,88 promila izmjerili su 33-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je skrivio prometnu nesrećeu na otoku Rabu.

Naime, on je 27. srpnja u mjestu Kampor oko 20.30 sati upravljao automobilom riječkih registarskih oznaka nepropisno pretjecao drugo vozilo preko pune linije na kolniku nakon čega je udario u vozilo koje je pokušavao pretjecati kojim je upravljao 51-godišnjak iz Nizozemske.

Spomenuti vozač je zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola priveden u policijsku postaju te je protiv njega nakon završetka postupanja podnijet optužni prijedlog nadležnom općinskom sudu kojim se predlaže da mu se izreče novčana kazna u iznosu od najmanje 1640 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare