To je to što me zanima!

Mrtav pijan izazvao sudar u Vrbovskom. Testirali ga i šok. Napuhao čak 4,07 promila!

Vozilo kojim je upravljao bilo je neregistrirano i neosigurano, a njegova vozačke dozvole istekla je još 2018. godine. Vozača koji je s 4,07 promila skrivio sudar poslali su u zatvor na 40 dana
Vidi originalni članak

PU primorsko goranska objavila je tjedno izvješće o prometu u kojem se navodi i ovotjedni alkoholni rekorder koji je prošlog tjedna zatečen u vožnji na području PG županije s koncentracijom alkohola od čak. 4,07 g/kg.

Riječ je 48-godišnjem vozaču automobila karlovačkih tablica, koji je 12. kolovoza na području Vrbovskog prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozilo kojim je upravljao bilo je neregistrirano i neosigurano, a njegova vozačka dozvola istekla je još 2018. godine.

Nakon zadržavanja u službenim prostorijama policije, 48-godišnjak je doveden na nadležni općinski sud, gdje je donijeta pravomoćna presuda kojom mu je izrečena uvjetna kazna zatvora u trajanju od 40 dana, novčana kazna u ukupnom iznosu od 880 eura te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivica sk 21.08.2024.

    Majstore kredit od 7 god ti negine za to sve da podmiris..

  • gliva 20.08.2024.

    koliko ja imam saznanje , ni jedan adezeovac nije kažnjen prema zakonu!

  • Krsten Marijan 20.08.2024.

    2-3godine zatvora,ali da odradjiva zatvor kao u 🇨🇭 Danom radis negdje na firmi veceri u zatvor koji placas sto vecaras i spavas Naravno placa ide na racun kaznionice,a tebi odvajaju razliku. Nadju ti posao i firmu di zaradis samo malo vise nego kosta zatvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare