To je to što me zanima!

Motociklist poginuo u sudaru s autom na raskrižju u Zagrebu

Detalji nesreće još nisu poznati. Automobil i motor sudarili su se na raskrižju u Novom Zagrebu. Od siline naleta motociklist je preminuo na mjestu nesreće
Vidi originalni članak

Na raskrižju Horvatove ulice i Avenije Većeslava Holjevca u Zagrebu u srijedu su se oko 19 sati sudarili Opel Corca i motor. Od siline naleta mlađi motociklist preminuo je na mjestu. Detalji nesreće znat će se nakon policijskog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • saturn 21.06.2011.

    POLICIJSKA UPRAVA ZAGREBAČKA je objavila detalje nesreće(link http://www.zagrebacka.policija.hr/MainPu.aspx?id=96530) Iskrena sućut porodici stradalog motocikliste, ali je on isključivi krivac za nesreću. Već je to rekao korisnik oci. Uz njegov komentar da je "žena jednostavno dala žmigavac i skretala", treba dodati(pogledajte policijsko izviješće) "da je motociklist preticao kolonu vozila na polju za usmjeravanje prometa prometa(to je površina po kojoj je zabranjen promet) između istočne i zapadne kolničke trake i po istočnoj traci namijenjenoj kretanju vozila iz suprotnog smjera", te da je "naletio na stražnji dio opela corse". Predlažem da objavite detalje nesreće i zatvorite diskusiju. Pogotovo što su neki otišli i predaleko.

  • MartinZebec 17.06.2011.

    iskrena sućut svim ožaloščenima od mene osobno (zebec ) a i svih ostalih članova P.K. Gumbek....zole počivaj u miru

  • ŽeljkoBurza 16.06.2011.

    Zoki neka ti je laka zemlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare