To je to što me zanima!

MORH prijavio autore koji su objavili popis branitelja

MORH kaže da nisu zabilježili 'upade' ili pokušaje 'hakerskih upada' u informatički sustav. Odbor za nac. sigurnost će raspravljati o objavi registra
Vidi originalni članak

MORH je potvrdio da su podnijeli kaznene prijave protiv nepoznatih počinitelja. U ovom trenutku možemo sa sigurnošću reći kako informatička sigurnost MORH-a nije niti na koji način ugrožena, a MORH nije imao, niti zabilježio, bilo kakve 'upade' ili pokušaje 'hakerskih upada' u svoj informatički sustav, stoji u priopćenju MORH-a.
Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskoga sabora zatražio je očitovanje svih nadležnih tijela o slučaju ilegalne objave registra branitelja. O tome će Odbor raspravljati na idućoj sjednici 14. travnja, stoji u priopćenju koje je potpisao predsjednik Odbora Ranko Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • papaja 07.04.2010.

    Još sam našao par ljudi za koje znam da su dezertirali, a sada piše da su u navedeno vrijeme bili branitelji! JEBEM TE DRŽAVO, za koji k.... sam se ja borio?

  • papaja 07.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Raziel CRO 07.04.2010.

    Da.Optužiti one koji razotkrivaju taj kriminal.A kriminalce ostaviti da i dalje uzimaju novac i povlastice koje nisu zaslužili.Stid ih i sram.Narod ima upravo onakvu vlast kakvu i zaslužuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare