To je to što me zanima!

Mlatili su ljude pred djecom u Kloštar Ivaniću, ne idu u pritvor

Muškarce terete za pokušaj nanošenja teških ozljeda i povredu djetetovih prava. DORH je tražio pritvor, ali sudac istrage to je odbio i odredio im je samo mjere opreza
Vidi originalni članak

Nakon brutalnog premlaćivanja dvoje pijanih ljudi ispred kafića u Kloštar Ivaniću, Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici ispitalo je dvoje uhićenih muškaraca, starih 42 i 37 godina zbog sumnje da su počinili četiri kaznena djela, a radi se o dva pokušaja nanošenja teških ozljeda i povrede djetetovih prava. 

DORH navodi kako se osnovano sumnja da su osumnjičenici 18. veljače, nakon izlaska muškaraca, starih 39 i 45 godina, izašli za njima iz lokala. Prvoosumnjičenik je fizički nasrnuo na njih, a u tome mu se pridružio i drugoosumnjičenik. Osnovano se sumnja da su im osumnjičenici zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i tijelu uslijed čega je jedan oštećenik zadobio tjelesne ozljede. 

POLICIJA IH PRIJAVILA Iživljavali se na ljudima ispred kafića u Kloštar Ivaniću. Mlatili su ih pred maloljetnom djecom

Osnovano se sumnja i da je prvoosumnjičenik počinio kaznena djela povrede djetetovih prava budući da je opisanom događaju prisustvovalo njegovo dvoje maloljetne djece koji su navedeno promatrali, snimali i bodrili sudionike događaja.

Državno odvjetništvo je, nakon ispitivanja, predložilo sucu istrage određivanje istražnog zatvora protiv obojice osumnjičenika na temelju članka 123. stavak 1. točka 3. Zakona o kaznenom postupku.

Sudac istrage je odbio navedeni prijedlog i osumnjičenicima odredio mjere opreza pa je državno odvjetništvo podnijelo žalbu protiv navedene odluke suca istrage.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • adolf-dida 14.03.2023.

    Pa ovi nisu mogli stajati koliko su bili pijani i sad dodje neki pametnjaković djetetu pokazati kako je jak.

  • xOOx 14.03.2023.

    imali su free pass iskaznicu plave boje

  • Latz 14.03.2023.

    Država smatra da manje košta da netko drugi plati glavom nego trošak pritvora odgovornih

Komentiraj...
Vidi sve komentare