To je to što me zanima!

Mladić iz Zadra čiji je pas usmrtio staricu neće u istražni zatvor: Dobio je mjere opreza

Podsjetimo, Američki staford terijer je 82-godišnjakinji, inače baki vlasnika, nanio teške i po život opasne ozljede uslijed kojih je nesretna žena preminula u noći na 30. siječnja između 23.00 i 04.00 sata
Vidi originalni članak

Odlukom sutkinje Županijskog suda u Zadru, 28-godišnjem vlasniku psa koji je do smrti izgrizao 82-godišnjakinju, odbijen je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva za određivanje istražnog zatvora do mjesec dana zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Sutkinja istrage Iva Lovrin umjesto istražnog zatvora odredila je 28-godišnjaku mjere zabrane približavanja i kontaktiranja.

Nakon odluke 28-godišnjak je pušten da se brani sa slobode.

MUČAN SLUČAJ U ZADRU Ispitali muškarca (28) čiji je pas izgrizao baku (82) do smrti: Traže za njega istražni zatvor

Podsjetimo, Američki staford terijer je 82-godišnjakinji, inače baki vlasnika, nanio teške i po život opasne ozljede uslijed kojih je nesretna žena preminula u noći na 30. siječnja između 23.00 i 04.00 sata.

Zadarska policija izvijestila je kako je u utorak u ranojutarnjim satima zaprimila dojavu da je u stanu na području Bulevara u Zadru pronađena mrtva žena stara 82 godine s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Temeljem naloga državnog odvjetništva na Odjelu patologije provedena je obdukcija, kojom su utvrdili kako je žena preminula od posljedica ugriza psa.

UŽAS U ZADRU Prijatelji žene koju je usmrtio pas: 'Jadna naša susjeda, nitko ne zaslužuje tako užasan kraj...'

U stanu su zatekli i psa pasmine američki staford u vlasništvu člana obitelji. Psa je preuzela nadležna veterinarska služba, a vlasnika je uhitila policija i privela na kriminalističku obradu.

Iz MORH-a su potvrdili da je vlasnik psa djelatna vojna osoba te da se sumnja da je djelo počinio izvan službe. Izrazili su žaljenje zbog tragičnog događaja te poručili da vojna policija dalje poduzima "sve radnje u smislu utvrđivanja stegovne odgovornosti" uhićenog vojnika.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU4.FUN

  • mrsss 02.02.2024.

    ovo je pas u pitanju a što s onima koji lažno prijavljuju, jesu li ikada odgovarali, roditelji koji podržavaju djecu u laži da nanose štetu vršnjacima itd..., tj. podržava se lažno svjedočenje samo da postoji osnova progona, kao u komunizmu isto

  • mrsss 02.02.2024.

    a što je on kriv, nesretan slučaj pas je živio s bakom i poznavao je, niste pitali zašto Banožić nije u istražnom svojim objesom je ubio čovjeka, sram vas bilo svi koji osuđujete ovog momka

Komentiraj...
Vidi sve komentare