To je to što me zanima!

Mladić i djevojka utopili su se u jezeru, prije sprovoda lopovi su im opljačkali kuću u Nedelišću!

Tijelo stradale djevojke izvukli su prošlu nedjelju, a za izvlačenje mladića čekao se ronilački tim policije. Njegovo tijelo izvukli su dan kasnije s dubine od 19 metara i oko 70 metara od obale
Vidi originalni članak

Anamariju Dolenčić (29) iz Ivanovca i Aleksa Žnidarića (32) iz Nedelišća, koji su se utopili prije tjedan dana u Ramskom jezeru u BiH zajedno su sahranili u ponedjeljak. Oboje su živjeli u Nedelišću kod Čakovca. 

Netom prije su lopovi opljačkali njihovu kuću, potvrdila nam je međimurska policija. 

- Istraga je u tijeku. Trenutno tragamo za počiniteljima. Krađa je bila s 29.8. na 30.8. - poručili su nam iz policije. 

TRAGEDIJA NA RAMSKOM JEZERU Našli tijelo Čakovčanina (32) koji se utopio s djevojkom u BiH

Stradali mladić i djevojka bili su stalni gosti-posjetitelji Ramskoga jezera, a njihova domaćica kod koje su odsjeli kaže da su izuzetno dobro poznavali ovaj kraj.

Tijelo stradale djevojke izvukli su prošlu nedjelju, a za izvlačenje mladića čekao se ronilački tim policije. Njegovo tijelo izvukli su dan kasnije s dubine od 19 metara i oko 70 metara od obale.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • w 124 04.09.2024.

    Zagoreni...

  • nesminrec 04.09.2024.

    Sjecate se djevojcice iz Zadra za koju se skupljao novac za lijecenje u USA.Posljednje dane prije odlaska u USA jos je jednom u jednoj sali sakupljen novac.Na kraju je torba ukradena.I to smo sposobni.

  • veber13 04.09.2024.

    ovi s 38časa brišu komentare dok si rekao kajtazi. cigani maznuli. napište to. iz međimurja ide krumpir i cigani. kod susjeda cigo ušao u kuću i maznuo mu novčanik. ali nije imao sreće. ali nije imao sreće, ulovio sam ga dok je bježao. poznavajući HR pravosuđe iscipelario sam ga i jedino mi je žao kaj mu nisam zube izvadil. sada obrište upis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare