To je to što me zanima!

Mladić (22) ukrao službeni auto u Rogoznici pa izletio u zavoju. Zabio se u Poljake i pobjegao

U prometnoj nesreći nastupila je materijalna šteta. Mladić se nakon nesreće dao u bijeg. Policajci su ga uhvatili, uhitili i priveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Mladić (22) sa službenog parkinga otuđio je u nedjelju, 4. kolovoza neosigurano službeno vozilo šibenskih registarskih oznaka, s kojim se udaljio s mjesta događaja te je nakon 100 metara izazvao prometnu nesreću.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, PU šibensko-kninska izvijestila je da mladić u blagom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila preglednosti i osobinama ceste, uslijed čega je izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Izletio je van kolnika pa prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila poljskih nacionalnih oznaka, koje je bilo propisno parkirano na parkirališnom prostoru.

NEVJEROJATAN PRIZOR Bizaran prizor iz Splita: Netko je strancu na auto bacio, ni manje ni više, nego perilicu za suđe!

U prometnoj nesreći nastupila je materijalna šteta. Mladić se nakon nesreće dao u bijeg. Policajci su ga uhvatili, uhitili i priveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Osumnjičen je za počinjenje kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari na štetu općine Rogoznica.

VIDEO: UDARILI U STABLO Smrt na kućnom pragu. Poginuli mladi dečki u selu Kula: Čuo se strašan udarac, auto je smrskan

Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan je pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cesta protiv osumnjičenog podnesen je optužni prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prekobicnjak 06.08.2024.

    Moj Bože, moj Bože....počivao u miru Božjem i ne daj više da se  ovo desi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare