To je to što me zanima!

Mladić (20) usmrtio majku u Međimurju: 'Zezao se s puškom, nije znao da je metak unutra...'

Uhićenog 20-godišnjaka mještani opisuju kao radišnog i dobrog dečka koji je bio jako vezan za majku. Susjeda kaže kako nije znala da u toj kući ima oružja...
Vidi originalni članak

On je majku obožavao. Jedini se još nije oženio te je majci pomagao oko najmlađe sestre koja odlazi na dijalize i bolesna je.  Ta nezgoda se dogodila u kući dok su bili. I nije namjerno pucao u mamu. Zezao se s puškom, nije znao da je metak unutra, a da opravda što ju uopće drži, valjda je rekao da će ju malo naglancati. I najednom ‘bum‘. priča u razgovoru za Jutarnji list šokirana kuma žene koju je u ponedjeljak u večernjim satima u Međimurju usmrtio njezin 20-godišnji sin...

Piškorovec je jučer bio prepuno policije, 20-godišnjak je uhićen te je podvrgnut kriminalističkom istraživanju. Susjedi i prijatelji su šokirani, ne vjeruju kako je 20-godišnjak namjerno usmrtio majku. 

PRIVELI MLADIĆA Tragedija u Međimurju: Sin je čistio pušku pa usmrtio majku?

Ispričali su kako su nesretnu 50-godišnjakinju nakon ranjavanja ukrcali u susjedov auto i krenuli put bolnice u Čakovcu.

- Bila je prepuna krvi i u nesvijesti. Kad su stigli do Štefanca javili su da je umrla, da ne diše više - kažu šokirani mještani za Jutarnji.

Uhićenog 20-godišnjaka opisuju kao radišnog i dobrog dečka koji je bio jako vezan za majku. Susjeda kaže kako nije znala da u toj kući ima oružja. 

Nakon kriminalističkog istraživanja bit će poznate sve okolnosti koje su dovele do tragedije i hoće li 20-godišnjak biti prijavljen za smrt iz nehaja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nedam se 24.09.2024.

    Mene čudi da ti tzv slučajni pucnji, uvijek pogode točno u tijelo gdje život nema šanse.

  • NikolaNIĐO123 24.09.2024.

    Zasto se ne vrši pretres tih ilegalnih naselja? Samo je dovoljno da se im pregleda facebook jer bez straha tamo objavljuju slike oružja i velike količine novaca, a 90% ih ne radi.

  • ludivarazdinec 24.09.2024.

    a moj Aldo...šteta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare