To je to što me zanima!

Mladić (18) skrivio nesreću kod Požege: Preminula je djevojka (18), još troje mladih ozlijeđeno

Mladić je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu traku. Tad se sudario s drugim vozilom. Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći kod Požege 18-godišnja djevojka izgubila je život, izvijestili su s portala Pozega.eu.

Policija je objavila detalje:

​U subotu 23. rujna 2023. oko 23.15 sati između mjesta Požega i Mihaljevci, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku.

Tom  prilikom je na desnu bočnu stranu „Opela“ prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač.

DVIJE STRAŠNE NESREĆE U Čakovcu auto sletio s ceste, umro vozač. U Požegi preminula djevojka (18), troje ozlijeđenih

U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći.

Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Ivica sk 24.09.2023.

    Tko stavi smajlica na ovakvu obavjest,crko dabogda do ujutro

  • 24.09.2023.

    izgleda da nam treba najavljena EU zakonska direktiva koja zabranjuje voznju od 22 do 6h vozacima pocetnicima.jedino treba regulativa za zaposlene koji rade nocnu smjenu da smiju voziti samo na posao

  • Jopazg 24.09.2023.

    @rijetko kulturan 2.0 opet nije BMW!

Komentiraj...
Vidi sve komentare