To je to što me zanima!

Mlade ljubavnike nastrani seks u autu odveo u smrt

Njemačka: Djevojka je umrla usred seksualnog odnosa. Pretpostavljaju da ju je dečko gušio kako bi joj pojačao užitak. Mladić se zbog krivnje ubio
Vidi originalni članak

Slučajni prolaznik zamijetio je u nedjelju poslijepodne oko 17.30 sati kraj jezera Elfrather u njemačkom gradu Krefeldu bijelu Nissan Primeru i u njoj dva gola trupla. Policija je u autu našla mrtve, 19-godišnju Janin G. i njenog dečka Christiana W. (28). Oboje su bili goli, a mladić je preko glave imao navučenu plastičnu vrećicu. Policija je posumnjala na seksualne igrice mladog para koje su završile tragično. Obdukcija i daljnja istraga potvrdile su njihove sumnje. Djevojka je umrla usred seksa zbog nedostatka kisika. Pretpostavljaju da ju je dečko gušio kako bi joj pojačao užitak. Mladić, vjerojatno zbog osjećaja krivnje, navukao si je vrećicu na glavu i sam se ugušio. Ostavio je i oproštajnu poruku. Janin i Christian upoznali su se prije nekoliko mjeseci na internetu. U subotu su izašli u disko-klub na jezeru.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Roozha 13.11.2009.

    Imam novost za ove koji to prakticiraju: Kad pocne mlatarat rukama, vrijeme je da pustis!!!

  • Roci 14.06.2009.

    Mali ispravak dame i gospodo,cura nije imala vrecicu na glavi nego momak koji je sam sebe udavio poslije vrecicom a on je curu udavio rukama,na to bar implicira tekst.

  • loly0 26.04.2009.

    NENSO@ NENSO@kako to tako mozes razmisljat,bili su mladi i nisu znali, nemozemo mi svakog osudivat, a kakvi smo mi? kod nas se pune stranice crne kronike i kod nas ima budala bez brige, iako je ovo malo i cudno al na ovom svijetu svasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare