To je to što me zanima!

Mješanac skočio na kolica i izgrizao je bebu do smrti

Njemačka: Roditelji su nakratko ostavili bebu u kolicima na dvorištu. Pas je skočio na kolica i izgrizao dijete. Djevojčica Emily je umrla u bolnici
Vidi originalni članak

Mješanac haskija i njemačkog ovčara u subotu navečer je izgrizao bebu u dobi od osam tjedana i ubio ju. Ernst K. (38) i njegova supruga Silvia (37) sjedili su u vrtu u njemačkom Cottbusu i uživali u lijepom vremenu. Pekli su roštilj, a njihov mješanac Bingo je veselo trčao dvorištem. Oko 22 sata Ernst i Silvia su nakratko svoju kćer Emily ostavili u kolicima na dvorištu kako bi u kuću unijeli posuđe.
- Pas je skočio na kolica i bebu je nekoliko puta ugrizao. Djevojčica je ubrzo umrla u bolnici - rekao je glasnogovornik policije Berndt Fleischer. Dodao je da su roditelji u šoku te ih policija nije mogla ispitati. Bingo se trenutno nalazi u domu za životinje, a sud će odlučiti da li će ga uspavati ili ne. Martin Rütter, trener pasa kaže da je Bingo vjerojatno slučajno srušio kolica, a dijete je počelo plakati.
- Pas je pomislio da je riječ o plijenu i napao bebu - kaže Rütter.  

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Andriana 26.04.2010.

    Bez obzira na razloge napada psa, činjenica je da su ti \"roditelji\" ostavili dijete u količima vani u 10 sati navečer!!! Treba uvesti zakon prisilne kastracije takvih neodgovornih ljudi, da se slučajno nebi biše razmnožavali!

  • slama 26.04.2010.

    a stvarno ste debili sa tim spamanjem minusa...pas ima posebno mjesto u tvom ..hm,srcu?

  • WebSuperman 26.04.2010.

    kako to da kad neki čovjek ubije svi ste odmah za osudu, a kad neki recimo paz zakolje dijete on nikad, al nikad nije kriv? kako za životinje uvijek nađete izgovore? meni se čini da vi svi mislite da je životinja po defaultu neubrojiva. pas je ubio i pas snosi posljedice. tako je jednostavno

Komentiraj...
Vidi sve komentare