To je to što me zanima!

Miro zabranitelj: Nije dopustio kupanje, a sada i izložbu

Gradonačelnik Sinja zabranio je kupanje na izvoru Cetine, a sad je zabranio i izložbu ‘Susret na tromeđi’
Vidi originalni članak

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja, ovih je dana dospio u središte pozornosti dvjema zabranama. Premda ih, kaže, ne voli, bio je prinuđen posegnuti za njima pa je tako u utorak zabranio izložbu "Susret na tromeđi", koju je trebala organizirati Galerija Sikirica uz financijsku potporu Srpskog narodnog vijeća. Izložba Inie Herendić trebala je biti otvorena u srijedu na večer, ali Bulj je rekao "ne". Na izložbi je trebala biti prikazana serija fotografija koje prate tradicionalnu kulturnu manifestaciju ''Sijelo tromeđe'', koja se odvija u selu Strmica više od pola stoljeća, prikazujući narodne običaje hrvatskih Srba, ali i onih izvan Hrvatske.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dalmacija111 04.09.2024.

    Ček, ček, .... samo da upitam usput, jel gospodin Miro Bulj nadležan za tako nešto!? Ako nije, onda čemu sve to? Zašto nije na svoju ruku postavio ležeće policajce u nekom drugom gradu jer tamo auti brzo voze, kad je takav šerif. Čini mi se da je izvor Cetine 7km od Vrlike, a ne od Sinja. Pa to je običan glumac i provokator, željan medijske pažnje.

  • taki vaki naki 04.09.2024.

    Ček' malo, je li ovo novinarsko širenje mržnje ili se sad drukčije zove? Rugati se čovjeku u situaciji u kojoj štiti izvor Cetine kao što su ljevičari štitili izvor Une, njima se pljeskalo za zaštitu prirode, naslikavali se glumci, novinari, svi redom, a Bulju se rugate i nazivate 'zabranitelj', koji zločesti licemjeri

  • Josipa R 04.09.2024.

    Bulj u opancima zabranio izložbu o opancima

Komentiraj...
Vidi sve komentare