To je to što me zanima!

Bulj: Četnik u Dubrovniku kaže da on na 1991. gleda 100 posto drugačije. Gdje su sad udruge?!

Vrijeme je za jasnu i čvrstu nacionalnu politiku i postavljanje Vučićeve Srbije gdje joj je mjesto, rekao je Bulj, koji je ovog tjedna najavio da će se kandidirati za predsjednika države
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Miro Bulj reagirao je na činjenicu da se srpskog predsjednika Aleksandra Vučića pozvalo na summit Ukrajina - jugoistočna Europa koji je održan u Dubrovniku.

- Gdje su braniteljske udruge, gdje su moji suborci?! Plenković i njegovi anacionalni pajdaši iz HDZ-a uz potporu DP-a su pozvali četnika u naš Dubrovnik. U naš Dubrovnik kojeg je politika koju je Vučić podržavao i od koje još nije odustao držala u opsadi i razarala. I danas iz našeg Dubrovnika taj nerehabilitirani četnik bez brade kao gost našeg premijera i Vlade izjavljuje da on na 'događanja' iz 1991. gleda 100 posto drugačije! Kakvo poniženje i sramota. Vrijeme je za jasnu i čvrstu nacionalnu politiku i postavljanje Vučićeve Srbije gdje joj je mjesto - rekao je Bulj, koji je ovog tjedna najavio da će se kandidirati za predsjednika države. 

SUMMIT U DUBROVNIKU Vučić može, ali Milanović nikako ne: 'Pokvario bi ugođaj! Oporba ljuta: Zvali su četnika bez brade

Inače, Bulj je dočekao Vučića tijekom njegovog posjeta Zagrebu 2018. godine i pitao ga: "Kad ćeš u hrvatsku Glinu? Ispričati se za zločine koje si napravio."

Idi na 24sata

Komentari 251

  • Mr. Pickles 10.10.2024.

    Briselsko 💩 samo još jednom dokazao i pokazao da je obični uglađeni veleizdajnik i ćesme. Nek pozove pi*koustog 🐺 u Vukovar 18.11 🕺👨‍❤️‍👨

  • AnarhosindikaIist 10.10.2024.

    "Tko smo mi?" - "Braniteljske udruge!" - "Što radimo kada ženski crnogorski zbor treba nastupiti na Korčuli?" - "Prijetimo nasiljem sve dok se nastup ne otkaže!" - "Što radimo kada Aleksandar Vučić na Plenkovićev poziv dođe u Dubrovnik?" - "Šutimo ko p. jer Plenković nas plaća!"

  • Croatia will not forget 10.10.2024.

    HDZ doslovno pi*a po narodu no da nebude premalo docodi Vučića da nam se pos…. !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare