To je to što me zanima!

Ministre Fuchs, da nije zakazao sustav, problem ne bi eskalirao

Umjesto rješenja, ministar sad želi osjećaj krivnje prebaciti na roditelje navodeći “zar bismo trebali to dijete baciti u zatvor kao da je kriminalac koji je ubio nekoga?”
Vidi originalni članak

Sustav nije zakazao, ustvrdio je ministar obrazovanja Radovan Fuchs, koji je prosvjed roditelja koji ne žele poslati svoju djecu na nastavu u novozagrebačkoj osnovnoj školi zbog problematičnog dječaka koji je premješten iz druge škole nazvao “balvan revolucijom”. Njegova podređena, državna tajnica Zrinka Mužinić Bikić, nije ništa bolja. Roditelje prosvjednike nazvala je ulicom. Koliko god javnost htjeli uvjeriti u suprotno, svima u zemlji je jasno da je upravo sustav u ovom slučaju zakazao. Da imamo sustav, problem ne bi ovako eskalirao. No umjesto rješavanja problema, imamo nadležne koji prebacuju lopticu odgovornosti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 8

  • EUROPROMATRAČ 11.10.2024.

    Ha ha ha, nudimo se zaštitnički pomoći Ukrajini , a vlada i država ne mogu riješiti klinca od 10-ak godina. Ma dajte se ...........!

  • loniirons 10.10.2024.

    Sustav je zakazao ili bolje reći ni ne postoji. Sve je dobro dok nema problema. Kad se problem pojavi ljudi iz sustava nit znaju niti imaju zakonske osnove da nešto naprave. Bitno da plaća ide svakog prvog.

  • nina_86 10.10.2024.

    Kada konačno bude javno poznato tko stoji iza malog zlostavljača apsolutno sve će biti jasno. Kristalno jasno! Ovo je toliko bizarna situacija da sam ostala bez teksta. Normalnu i pristojnu djecu doslovno prisiljavaju da toleriraju fizičko i verbalno zlostavljanje! Podrška roditeljima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare