To je to što me zanima!

Radman 'zaboravio' prijaviti vilu na moru, a u Zagorju ima i kapelicu! Ali bez građevinske...

Otkrivamo nepoznatu imovinu šefa diplomacije Grlić Radmana: čitava imanja propustio je upisati u imovinsku karticu, a za jednu vilu građevinska dozvola se iznenada pojavila tek nakon našeg upita!
Vidi originalni članak

HDZ-ova ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana prošli su mjesec kaznili s 5300 eura jer u imovinsku karticu nije upisao oko dva milijuna eura dividendi koje je dobivao od svojih tvrtki, a mi smo sad pronašli dodatne netočnosti, ali i neobičnosti, u njegovoj povelikoj i vrijednoj imovini. Otkrivamo da je lani kupio dvije trećine vile, koju još nije upisao u imovinsku karticu, vilu u Zagrebu pogrešno vodi kao suvlasništvo supruge, a suvlasnik je i kapelice koju nije upisao u imovinsku karticu te za koju stoji zabilježba da je sagrađena bez građevne i uporabne dozvole. Uz dvije spomenute vile, naslijedio je velebno imanje u Stubičkim Toplicama, koje je legalizirano, ima i stan u Zagrebu te suvlasništvo nad jednim građevinskim zemljištem. Prema imovinskoj kartici, ništa od toga nije kupio nego je baš sve dobio, mahom darovnim ugovorima od danas pokojnog oca Ante.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 17

  • samocenzura 10.01.2024.

    imamo mi radmana citav hdz ,ali uskoro ce se to otriti jedino trebamo srusiti hdz i onda cemo imati pravu hrvatsku,,

  • urnebes 10.01.2024.

    kad posjeduješ toga više lako je zaboravit, jedno je sigurno ako nekada ustanovi da je nešto zaboravio uvest, nema dvojbe da će to ispravit uz izvinjenje, on se pridržava kršćanstva.

  • zagobor 10.01.2024.

    Kako ih nije sram pred Bogom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare