To je to što me zanima!

Ministar Habijan na tribinama prati nastup Varaždinca Marina Ranteša na Olimpijskim igrama

Marin Ranteš, prvi hrvatski BMX olimpijac, uskoro će započeti svoj prvi nastup na Olimpijskim igrama, a s tribina ga bodri i ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, Varaždinac Damir Habijan
Vidi originalni članak

Ranteš ako bude u prvih devet, sutra će nastupiti u finalu.

– Osjećaj je odličan. Obično smo sami. Tu su sportaši iz Hrvatske i cijelog svijeta. Sad smo s tisućama sportaša i drugačiji je osjećaj u olimpijskom selu i tu u parku, puno nas ljudi gleda, za nas je to nešto novo – rekao je ranije Ranteš za HRT te dodao da je jedva dočekao trening nakon kišnih dana i veseli se nastupu među 12 odabranih za muški BMX freestyle.

– Naš kvalifikacijski put na Igre je malo teži. Neke kvote su išle i na kontinente. Svatko od nas ima šansu pobijedili i pokazati od kuda dolazimo. Čast mi je predstavljati Hrvatsku i svoj Varaždin – poručio je Ranteš.

Na tribinama u Francuskoj vjerno ga prati i ministar pravosuđa, uprave i digitalne transformacije, Varaždinac Damir Habijan.

UJEDNAČAVANJE SUDSKE PRAKSE Habijan: 'Hrvatska će poštovati odluku Suda Europske unije'

 Ranije danas Habijan je pratio i vaterpolo susret između Hrvatske i Italije, u kojem je slavila Italija s rezultatom 14:11. 

Habijana se može vidjeti kako maše zastavom, a poznato je kako je on veliki ljubitelj sporta. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare