To je to što me zanima!

Miljenko Jergović o događajima 1983.: Igra sa samoubojstvom

NOVI EXPRESS Razgovarali smo o tome što je najsigurnije, otrovati se, ustrijeliti iz pištolja, objesiti se; što je od toga najmuškije, što priliči pravome džentlmenu, što je dostojno prave ljubavi
Vidi originalni članak

Od ugla Ulice Fadila Jahića Španca i bijele kuće na desnoj strani ulice (na lijevoj je stambena dvokatnica, u kojoj živi Bato Narančić, čovjek koji je u povijesti naše svakodnevice bio nakratko čuven kada je upao u otvor lifta pa preživio, i s kojim sam išao na Grbavicu, gledati utakmice Željezničara…) do Sepetarevca 23 dvjestotinjak je, možda i dvjestopedeset teških koraka. Zaboravio sam koliko, a ne mogu se u subotu, 31. prosinca 1983. sasvim vratiti, pa da ih ponovo izbrojim.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • RaZvan Rat 22.06.2024.

    Ovaj samo prozvani novinar može pisat samo ove nebitne tekstove za 24 sata ,nigdje drugo...čovjek takve gluposti piše da je to nevjerovatno....evo sad za Jeličića, znači sve šta odstupa od njegovog razmišljanja je krivo,lose i neoprostivo....koja sp9doba ,cudesno.

  • daniel55 15.06.2024.

    Auu, jebeno interesantno šta Jergović ima za reći o tim događajima iz 1983. Baš sam zainteresiran čuti viđenje tog vremena od njega.

  • rhorvatincic 14.06.2024.

    Zanimljivo tumačenje prošlih događaja, Jergović je uvijek intrigantan i temeljit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare