To je to što me zanima!

Milanović u velikoj prednosti ispred Primorca! Selak Raspudić i Kekin su daleko iza njih...

U drugom izbornom krugu sučelili bi se aktualni predsjednik države Zoran Milanović i Dragan Primorac, a pobjedu bi odnio Milanović s 52,6 posto glasova
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović trebao bi pobijediti na predsjedničkim izborima barem ako je suditi prema trenutnim anketama HRT-a. Naime, da se izbori održani ovog vikenda, za njega bi glasalo 36,5 posto ispitanika, a za HDZ-ova kandidata Dragana Primorca glasalo bi njih 23,9 posto.

Marija Selak Raspudić, nezavisna saborska zastupnica,  na trećem je mjestu s potporom 9,4 posto ispitanika, a kandidatkinja platforme Možemo! Ivana Kekin je četvrta s trenutnim rejtingom od 7,1 posto. Da su se predsjednički izbori održali prije par dana nitko od ostalih predsjedničkih kandidata i kandidatkinja ne bi ostvario rezultat vrijedan spomena.

Prema HRejtingu, kandidatkinja stranke Domino Branka Lozo dobila bi 3,1 posto glasova, Miro Bulj (Most) 2,9 posto, Mislav Kolakušić (Pravo i pravda) 1,6 posto, a nezavisni kandidat Tomislav Jonjić 1,4 posto glasova. Ostali (potencijalni) kandidati imaju rejting manji od 1 posto, s time da je neodlučnih birača 12,1 posto

OKUPLJANJE U ŠIBENIKU Primorac na skupu pred HDZ-ovcima: Zorane, poručujem ti da odeš! Strašljivci nisu vođe...

U drugom izbornom krugu sučelili bi se aktualni predsjednik države i Dragan Primorac, a pobjedu bi odnio Zoran Milanović s 52,6 posto glasova.

HDZ-ova kandidata izabralo bi 33,9 posto ispitanika, neodlučnih je 7,4 posto, a čak 6,1 posto ispitanika tvrdi da ne bi glasalo u drugom krugu ako bi se izbor sveo na Milanovića i(li) Primorca.

Rejting Domovinskog pokreta se više nego prepolovio, u samo pola godine pao je s gotovo 8 na samo 3,1 posto podrške, a slabašan rejting ima i Domino (2,1 posto) - nova politička stranka nastala nakon unutarstranačkog raskola u DP-u.

Istraživanje HRejting agencija Promocija Plus provodila je za HRT od 15. do 17. listopada na uzorku od tisuću ispitanika, a maksimalna greška uzorka iznosi plus/minus 3,04 posto.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • after 8 21.10.2024.

    Zoks je lud ali tko god protiv APeja zbori za njega moj glas. Nek se bar malo kuhaju adezejovci.

  • sugrađanin 21.10.2024.

    Bilo tko, samo ne Milanović.

  • škorpion1980 21.10.2024.

    Zoki će ih pomest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare