To je to što me zanima!

Milanović se telefonski čuo sa čelnikom Crne Gore: 'Rezolucija o Jasenovcu je štetan akt!'

Milanović je prenio predsjedniku Milatoviću svoj stav kako je spomenuta rezolucija štetan dnevnopolitički akt koji nepotrebno opterećuje odnose dviju država
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović razgovarao je danas telefonski s predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem, a povodom donošenja Rezolucije o Jasenovcu koju je u petak prihvatila Skupština Crne Gore.

41 ZASTUPNIK BIO ZA Skupština Crne Gore izglasala Rezoluciju o Jasenovcu

 

Predsjednik Milanović prenio je predsjedniku Milatoviću svoj stav kako je spomenuta rezolucija štetan dnevnopolitički akt koji nepotrebno opterećuje odnose dviju država te kako je potrebno nastaviti graditi dobrosusjedske odnose dviju država kako bi se izbjegle neželjene posljedice donošenja spomenute rezolucije, priopćio je Milanovićev ured. 

USVOJILI JE U PETAK Plenković: Cilj rezolucije o Jasenovcu je narušavanje odnosa Hrvatske i Crne Gore

 

Hrvatska je do sada podržavala Crnu Goru u pristupnim pregovorima uvjerena kako ta država istinski želi osigurati svoje mjesto u Europskoj uniji. Predsjednik Milanović smatra kako europska Crna Gora mora pronaći snage voditi državnu politiku u svom interesu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bcelija 30.06.2024.

    Crna Gora nama nije prijateljska zemlja što su pokazali granatiranjem Dubrovnika. Ne trebamo ih podržavati u ničemu. Spustimo rampu i adio susjedi. Vaše čojstvo je samo u pjesmama i hvalisanju. Djela su pokazala što ste i što mislite. Beograd vam je glavni grad i držite si ga!

  • ping-pong 29.06.2024.

    Kada se Crna Gora odvojila od Srbije i njihovog saveznistva i krenula na europski put, pristala je na sva europska pravila bez nacionalizna ,rasizma i mrznje. Tada je imala punu potporu Hrvatske. Danas kad je opet usla u saveznistvo sa Srbijom protiv Hrvatske kao 90-tih, taj odnos prema Crnoj Gori se mora promijeniti!

  • pinkpanter 29.06.2024.

    Miki Zoki zovi dodika u vucica u pomoc,tvoje velike jarane

Komentiraj...
Vidi sve komentare