To je to što me zanima!

Milanović objavio video: 'Moj Dragane... 'Ajde Plenkovića još jednom pitaj što trebaš govoriti'

Osvrnuo se na Primorca, predsjedničkog kandidata kojeg podržava HDZ
Vidi originalni članak

Nakon dugotrajnog razmišljanja bivši "nadstranački", a sada samo HDZ-ov Dragan Primorac zauzeo je stav, stoji na početku snimke koju je objavio predsjednik Zoran Milanović na svojim društvenim mrežama. Osvrnuo se na Primorca, predsjedničkog kandidata kojeg podržava HDZ. 

- Dragane, 'ajde pitaj još jednom Plenkovića što trebaš govoriti... - napisao je Milanović uz snimku.

OŠTRE RIJEČI Grlić Radman: Milanović djeluje kao Putinov štakor! Priredio nam je opasnu igru opet... NOVO ISTRAŽIVANJE Milanović u velikoj prednosti ispred Primorca! Selak Raspudić i Kekin su daleko iza njih...

U videu je isječak Primorca koji se ranije, također videom, obratio Milanoviću. Primorac govori da se "u pismu na tri mjesta navodi da NATO časnici ne mogu i neće biti upućeni na teritorij Ukrajine". 

- Postavljam pitanje Zoranu Milanoviću jesu li mu njegovi osobni interesi u ovoj predizbornoj kampanji važniji od hrvatskog naroda. Njegovom strašenju hrvatskih ljudi konačno se mora stati na kraj - rekao je Primorac.

- I baš kada sam planirao Draganu odgovoriti, javio se Draganov šef - piše Milanović na snimci, aludirajući na premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića.

U istom videu uslijedila je izjava premijera Andreja Plenkovića u kojoj navodi da će "u NSATU-ovoj misiji nekoliko časnika za vezu sigurno biti u Ukrajini, sto posto će biti u Ukrajini". Ista Plenkovićeva izjava ponovljena je dva puta u istom videu. 

- Zaključak donesite sami - piše Milanović na kraju videa, a pri tom se čuje pjesma Moj Dragane...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • gula2024 24.10.2024.

    Kakve su sankcije za slučajnog idiota? Svi samo melju a nitko ništa ne poduzima. "Protudržavni element" koji nikad ne spava se nudi.

  • gula2024 24.10.2024.

    Bez obzira na sav trud, ipak samo če..t..ni..k za siromašne.

  • Luna777 23.10.2024.

    Ups! Ups! Hmm, to je tako kad sami sebe demantiraju. Milanović nije niti morao ništa govoriti! Neopisivo kako se blamira HDZ-ov Primorac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare