To je to što me zanima!

Milanović izrazio sućut obiteljima ubijenih u Daruvaru: 'To je zastrašujuća opomena'

Izjavio je da je šokiran divljačkim, nezapamćenim zločinom u Daruvaru
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović u ponedjeljak je izrazio sućut obiteljima stradalih u zločinu u Domu za starije i nemoćne osobe u Daruvaru, te pozvao nadležne institucije na brzu istragu i rigorozniju kontrolu posjedovanja oružja.

- Svim ranjenima želim brz i siguran oporavak, a djelatnicima hitne medicinske službe zahvaljujem na brzoj i organiziranoj reakciji pri spašavanju ozlijeđenih - poručio je predsjednik, priopćio je njegov ured.

VIŠESTRUKO UBOJSTVO U Daruvar stigli i bjelovarsko-bilogorski župan te glavni državni odvjetnik Turudić

Predsjednik je naveo da od policije i državnog odvjetništva očekuje brzu i temeljitu istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti tog zločina i kaznilo odgovorne.

Izjavio je da je šokiran divljačkim, nezapamćenim zločinom u Daruvaru.

UMIROVLJENI VOJNI POLICAJAC Ovo je lice ubojice koji je ubio majku i još petero u Daruvaru: Primio je vojno odlikovanje

- To je zastrašujuća opomena i zadnji poziv svim nadležnim institucijama da učine više na prevenciji nasilja u društvu, uključujući još rigorozniju kontrolu posjedovanja oružja - poručio je predsjednik.

U zločinu u Domu za starije i nemoćne u ponedjeljak je u Daruvaru ubijeno petero štićenika i nekoliko ih je ranjeno te su prevezeni u bolnicu. Prema pisanju medija, ubojica je 51-godišnji umirovljeni vojni policajac K. P. iz Donjeg Daruvara , čija je majka bila štićenica u tom domu. 

Navodno je nakon ubilačkog pohoda pištoljem pobjegao, ali ga je policija pronašla u blizini jednog kafića i  uhitila.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • johnny1966 22.07.2024.

    Kontrola oružja je kod nas rigoroznija od većine evropskih država. A ti se više posveti strancima koji dolaze u našu državu. Kad oni počnu radit sranja ovo u Daruvaru će biti kao crtani film.

  • Droc Anna 22.07.2024.

    Prije mjesec dana ovaj monstrum gura covjeku pistolj u usta i nitko nista ne poduzima nego se ceka da se ovakvo nesto desi.Mislim da im treba odmah po Hitnoj proceduri dignuti mirovine jer je ovo napravio iz očaja i obespravljenosti s obzirom da ima 50 godina i mora stajati ispred dućana čitav dan…treba dignuti mirovine, besplatni listić u kladarama jednom dnevno na račun države, besplatni auto po izboru, pive koliko treba neka se toči, ljetovanje i zimovanje destinacija po izboru i obavezno dozvoliti da nose oružje jasno istaknuto kako bi drugi žitelji države mogli se maknuti s puta na vrijeme ako obespravljeni imaju loš dan….

  • Riba Gradela 22.07.2024.

    Trebali su ga odmah upucati kao psa.50 godina i u mirovini….koliko u hrvatskom društvu ima još ovakvih,koji imaju dovoljno oružja i vremena…..ali državi su ovakv tipovi prihvatljivi i ona ih šalje u “zasluženu”mirovinu sa 10-15 godina radnog staža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare