To je to što me zanima!

Milanović ga je zvao lopovom, Linić rekao: Ukrao bih, al da me ne ulove! Sad mu radi o glavi...

NOVI EXPRESS Što je zapravo istina o događaju iz Ureda šefa DORH-a, u utorak 4. lipnja, kada su se s Turudićem sastali dužnosnici iz bivše vlade SDP-a, piše Boris Rašeta
Vidi originalni članak

Zoran Milanović, Slavko Linić, Branko Šegon, Tihomir Kralj. Ta četiri imena već se deset godina nalaze u tinjajućem sukobu koji je gotovo zaboravljen ali je interes za nj obnovljen deputacijom u DORH do koje je, kako je službeno rečeno, “došlo na inicijativu Šegona, Kralja i Linića”.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 53

  • KCboris 15.06.2024.

    pamfleti Borisa Rasete, sklonog Milanovicu, daleko od istine, nije bitno sto pise, nego TKO pise jel tak kakti, vinja Luna , urssus je promjenio nick.

  • ivokap 07.06.2024.

    Hvala Bogu da je i ovaj dio hrvatske sramote počeo da se razjasni te da istina dođe na vidjelo. Naravno da ću biti osoban, jer sve to je pogađalo mene i moju generaciju mladih stručnjaka, željnih dokazivanja, punih energije i od nas birana „Vlada- promjena“ koja je na žalost, nakon svih razočarenja, reketarenja te po preporuci..."idite sa mozgom" uspjela nas uvjeriti kako naša Domovina nije sposobna i da nas ne želi imati, otjerala nas vani. Naravno su i režimski mediji bili puni članaka o "boljem životu" vani, su nas poticali da spakujemo kufere i odemo. Rješili su se nas, jer su nas se bojali, a to je Vlada današnjeg Šmrkavca. Priča braće Milanović se počela PRIČATI, nadam se do kraja…P.S. tada 2013, je počeo najveći val iseljavanja mladih, sposobnih i hrabrih.

  • Maxitron 07.06.2024.

    Čitajući ovo laprdanje izgleda da su političari i ovoj državi samo statisti a ostatak stanovništva zna sve o svakome!! Vidi se ,pojedinci skočili iz opanka u cipelu ,naučili dvije tri riječi (mahom psovke i lajanje na mjesec) i glečte vraga ,sve znaju o vođenju države ,no bode činjenica da smo u sve većem dreku i tu bumo ostali unatoč svim tim znalcima ,pogotovo ovih s potpisom zločinačke zajednice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare