To je to što me zanima!

Mesić o Milanoviću: 'Što imaš razgovarati s tim čovjekom? Dodik je notorni razarač BiH!'

Što će mu razgovori s Miloradom Dodikom? - upitao je potom Mesić pa dodao da je Dodik "čovjek koji je razarač BiH, notorni razarač"...
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Stjepan Mesić rekao je da je aktualni predsjednik RH Zoran Milanović u svom mandatu imao sjajne poteze, ali i promašaje. - I sad treba staviti na vagu čega ima više. Onih dobrih rješenja koje je nudio ili tamo gdje je pogriješio? Ali to i sam mora znati  - rekao je za Dnevnik Nove TV.

- Što će mu razgovori s Miloradom Dodikom? - upitao je potom Mesić pa dodao da je Dodik "čovjek koji je razarač BiH, notorni razarač".

JANDROKOVIĆ POD POVEĆALOM Šef Sabora na utakmicu vodio sina. To je radio i Plenković, a Milanović je vodio suprugu...

- I on je priman i u Rusiji i u Srbiji na najvišem nivou. Oni prihvaćaju njegovu politiku razaranja Bosne i Hercegovine. Što imaš s njim razgovarati? O čemu? - kazao je bivši predsjednik.

Akademik Ivo Šlaus pokrenuo je Apel za mir i žurni prekid svih ratova u svijetu. Apel je potpisao cijeli niz domaćih i međunarodnih uglednika, a među njima su i dva bivša predsjednika: Stjepan Mesić i Ivo Josipović. 

TOMISLAV KLAUŠKI Zašto Zoran Milanović treba strahovati od predsjedničkih izbora? (I zašto ipak ne treba.)

- Svaki sukob je sukob za sebe. Zato ga mogu rješavati samo pravi lideri koji znaju što je problem i znaju što dolazi ako se problem ne riješi - ustvrdio je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • znašme 18.06.2024.

    Jagnjetina i brlja.......spona

  • lucky edy 17.06.2024.

    Živjelo bratstvo i jedinstvo.

  • DadoDavor 17.06.2024.

    Kaže Mesić koji je obilazio Libiju i Sjevernu Koreju

Komentiraj...
Vidi sve komentare