To je to što me zanima!

Medvedev opet u elementu. Spominje sukob s NATO-om: Mi smo spremni. To su fašisti...

Na svojem Telegram kanalu naveo je tri razloga zbog kojih, kako piše 'Rusija ostaje sa sve manje izbora osim izravnog sukoba s NATO-om na terenu'...
Vidi originalni članak

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev, od početka rata u Ukrajini najpoznatiji po suludim prijetnjama uništenjem Zapadu, opet je u elementu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svojem Telegram kanalu naveo je tri razloga zbog kojih, kako piše 'Rusija ostaje sa sve manje izbora osim izravnog sukoba s NATO-om na terenu'. Ovo su njegovi razlozi:

RUSKA DIPLOMACIJA BIJESNA Moskva optužuje: Washington i London pomogli su Ukrajincima u planiranju napada na Krim

- Kanadske životinje s premijerom Trudeauom 'bratimile' su se u parlamentu s nacistima. Isporuka tenkova Abrams iz NATO arsenala. Obećanje da će se vlastima u Kijevu isporučiti projektili dugog dometa - napisao je Medvedev. 

SVI ŠOKIRANI Kadirov sin (15) iživljavao se nad mladim Ukrajincem: 'Bez pretjerivanja, ponosan sam...'

Ali tu se nije zaustavio. 

- NATO se pretvorio u fašistički blok poput Hitlerovog, doduše veći od njegovog. Mi smo spremni, iako će krajnji rezultat biti postignut uz puno veću cijenu za čovječanstvo nego 1945. godine... - napisao je Medvedev, kojem su Ukrajinci, uključujući tamošnje dužnosnike, poručili da ne objavljuje pijan po internetu.

NAPAD NA JUGU ZEMLJE VIDEO Ukrajinske zračne snage objavile su snimku uništenja ruskih dronova kamikaza

- Medvedev opet prijeti cijelom svijetu. Opet je tu 'zveckanje' nuklearnim oružjem. Njegova objava samo je dokaz da će naše oružje biti jako korisno na bojišnici - napisao je savjetnik pri ukrajinskom ministarstvu unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI I RUSIJI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Laki Bili 27.09.2023.

    Pitaj susjede oni će reći da je to najbolji narod na planeti naravno poslije njih bolje rečeno kuga kugu brani

  • Kontra fašizma 27.09.2023.

    Za razliku od Kanade rusija je bila saveznica Hitlera 1939-41. Fašistička ideologija koja je onda vladala u rusiji (ruski svet) se nije ništa promijenila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare