To je to što me zanima!

Masovna tučnjava u Koprivnici, policija uhitila njih 11: Izgledalo je kao u filmu. Bilo nas je strah

Svjedoci kažu kako je sve počelo kad su trojica, inače dobro poznata policiji po sličnim prijestupima, krenula istući nekog u parkiću
Vidi originalni članak

U srijedu oko 17:40 u Koprivnici na Florijanskom trgu došlo je do fizičkog sukoba više osoba. Njih 11 je pod nadzorom policije, od kojih je troje ozlijeđeno. Policija provodi istragu.

– Došli su ovdje s dva ili tri automobila, nekolicina njih, izletjeli van, neki su držali palice. Najednom je nastala opća makljaža, svi su se mlatili, a ubrzo je stigla i policija. To je izgledalo kao u filmu. Bilo nas je strah izaći iz auta. Masovna tučnjava, strašno - ispričali su svjedoci za ePodravinu.

Rekli su i kako je sve počelo kad su trojica, inače dobro poznata policiji po sličnim prijestupima, krenula istući nekog u parkiću.

- U njegovu su obrani stigli njegovi ‘kompići’ s palicama, a ubrzo za njima i policija. Sve je bilo puno policije i oni su na vrijeme zaustavili makljažu, koja je mogla proći puno gore, jer očito su svi bili vruće glave i tko zna što bi se dogodilo - dodaju,

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Linz 04.10.2024.

    Udri Miću po glaviću i Zajima .......................... po jajima !!!

  • Tiranosaurus 03.10.2024.

    Veselo selo

  • gowron 03.10.2024.

    Kopakabana

Komentiraj...
Vidi sve komentare