To je to što me zanima!

Marko nije donirao samo novac, dao nam je dodanu vrijednost - podsjetio nas na snagu ljubavi

Marko Purišić nam je pokazao dobrotu, empatiju i velikodušnost na koje smo putem zaboravili, misleći da se "ne isplate". Ovaj nas je mladi čovjek prvo ujedinio u pjesmi, a sad i podsjetio kako je lako biti ljubazan i dobar
Vidi originalni članak

Marko Purišić je naša srca prvo osvojio drugim mjestom na Eurosongu, a sad i odlukom da novac dobiven od Vlade, 50.000 eura, donira dječjim bolnicama. Prvo nas je ujedinio u pjesmi, a sad podsjetio na ljudskost, dobrotu i plemenitost, na koje smo putem zaboravili. Namjerno smo ih potisnuli, uvjereni kako se u ovako okrutnom i sebičnom svijetu ne isplate. Marko nam je pokazao da se ljubav, koje god vrste ona bila, kojega god oblika, uvijek "isplati", pokazao je i koliko ju je lako dati.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • vinja 17.05.2024.

    U svojoj jednostavnosti i samozatajnosti Marko je pokazao jednu zaboravljenu ljudsku dimenziju a zove se PLEMENITOST. U svakodnevnom slušanju o utajama, krađi, prisvajanju tuđeg i natjecanju tko će više ugrabiti sebi, pojavi se momak koji čudesnom energijom pokazuje svijetu da postoje drugi i drugačiji.. Hvala ti Marko za to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare